TO FLOTTE HYLDER

HALVMARATHON: I DID IT

 photo cph_zpsb4344505.jpg

Spørg mig ikke hvordan det er lykkes mig at ende her. Da jeg begyndte at løbetræne for et lille år siden, var 3 km. mere end hårdt at komme igennem og i dag har jeg lige løbet mit første halvmarathon. Endda på en tid, som jeg ikke havde turde at drømme om. 1 time og 48 min for at være helt præcis. Som I næsten kan gætte, gik det over alt forventning og der var ikke på noget tidspunkt, hvor jeg som sådan ramte muren. Det skyldes helt sikkert, at jeg ramte en god dag og, at jeg har brugt enormt meget tid over sommeren, på at komme i en rigtig god form.

Den følelse der går igennem kroppen, når man nærmer sig målstregen er slet ikke til at beskrive og jeg kan med sikkerhed sige, at det ikke var mit sidste halvmarathon. Jeg har jo lovet jer, at skrive et lille indlæg om hvordan jeg har trænet. Det skal I selvfølgelig nok få i den nærmeste fremtid. Nu vil jeg smide benene i sofaen inden jeg skal tilbringe min aften med min madklub. Spørg lige om jeg glæder mig til at drikke et glas vin.

I have no idea how I managed to end up here. Today I completet my first half marathon with 1 hour and 48 minutes as my finish time. When I started running a year ago 3k was a killer. Im pretty sure that the result came from the combination of a really good day and very hard training doing the summer. The feeling that that goes through your body, when you cross the finish line is indescibeable.

4 kommentarer

 • Camilla K. Olesen

  Wauw, hvor er du god. Det er jo en helt kanon tid, og så endda til dit første halvmarathon. Kæmpe stort tillykke. Du har uden tvivl fortjent et glas vin (eller to, tre, fire) med den præstation 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Haha.. hvor er du sød. Du kan også tro at der blev drukket noget vin 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare flot, stort tillykke.
  Du må være helt høj over den super tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Tusind tak 🙂 Og ja, det er en rigtig fed oplevelse 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TO FLOTTE HYLDER