TING DER GØR MIG GLAD

EVENTYR PÅ ÆRØ

Der var helt stille her på bloggis i går, og hvis I følger med på Insta (@Miekirstinequist) ved I hvorfor. Paw og jeg tog nemlig en endagstur til Ærø og hold nu fast hvor er det bare en lille perle i det sydfynske øhav. Jeg har haft et ønske om at besøge øen de sidste par somre og derfor var en mine forventninger så høje, at jeg næsten kun kunne blive skuffet. Det blev jeg ikke. Slet slet ikke. Jeg har selvfølgelig taget en million millard billeder og derfor bliver de delt op i tre forskellige indlæg. Billederne her er en omgang “best of” fra dagen. Vi spiste selvfølgelig en masse forskelligt mad og det får også et helt indlæg for sig selv. Så godt var det 😉

 photo IMG_4230_zps8d1b62d4.jpg

Det eneste rigtig store minus ved Ærø er, at det er P**** dyrt at kommer derover. Det koster over 500 kr. at have en bil med på færgen og 200 kr. pr. returbillet. Altså for en enkelt person. Så ja, det er ikke lige den tur man tager på hver weekend. For at få set så meget af øen, på den korte tid vi havde, valgte vi at tage cykler med. Vi sejlede til Ærøskøbing og derfra cyklede vi et godt stykke ind på øen og så den smukke natur. Det kan varmt anbefales.

 photo IMG_4070_zps6d3ebaab.jpg

Ved standen i Ærøskøbing står en lang række af de fineste små badehuse. Jeg kan slet slet ikke stå for sådan noget og tror måske at jeg nåede at tage over 100 billeder af dem..haha 🙂 Jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvor meget det må øge livskvaliteten at have sådan et. Tænk sig at tilbringe alle de varme sommerdage ved sådan et. Hermed endnu en ting jeg skal prøve inden jeg dør 😉

 photo IMG_4071_zps17fb47c9.jpg

 photo IMG_4048_zpsba5865c8.jpg

Selvom Ærøskøbing er verdens mindste by med under 1000 indbyggere, er der mange fine butikker. Jeg kunne i hver fald have købt mig fattig i interiør – der var bare ikke plads i cykelkurven 😉

 photo IMG_4077_zps630b7199.jpg

 photo IMG_4246_zps72b2b4e1.jpg

Jeg en ølentusiast af de helt store og jeg er især glad for de danske specialøl. Derfor havde jeg selvfølgelig også glædet mig til at smage Ærø’s helt egen øl. Og hvad var mere passende end at nyde den på deres eget bryggeri, Rise bryggeri, som ligger midt på øen.

 photo IMG_4301_zps47e108f8.jpg

 photo IMG_4257_zps798bbcc3.jpg

 photo IMG_4190_zpsdfe1b2c4.jpg

Beklager for strandhuse-spam 😉

 photo IMG_4288_zps8b4c773a.jpg

 photo IMG_4258_zpse80f3153.jpg

 photo IMG_4265_zps26377ef0.jpg

En af de smukke gader i Ærøskøbing. Det bliver ikke mere Dansk end det.

 photo IMG_4223_zps637a14de.jpg

Og mere standhus-spam..

 photo IMG_4273_zps5115725c.jpg

 photo IMG_4309_zpsfed33e39.jpg

Hvis I gerne vil se flere billeder, kan I slå et smut forbi min Instagram (@Miekirstinequist) Der er også lidt billeder af den vanvittig gode mad vi fik. Hvis nogen derude skulle have lyst til at tage på samme tur, kan jeg varmt anbefale Ærø’s egen hjemmeside. Der er alt den info man har brug for og virkelig mange gode tips og anbefalinger.

P.S hvis det her indlæg giver dig lyst til at rejse eller tage på sommerferie, så klik lige HER. Du kan nemlig vinde et rejsegavekort på 25.000 kr. Jeg har allerede deltaget 😉

11 kommentarer

 • […] og ting som er værd at rejse efter. På en sommerdag for et par år siden, tog jeg f. eks en endagstur til Ærø. Jeg husker stadig den dag, som noget nær magisk. Vi havde taget cykler med og kørte faktisk bare […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] bliver simpelthen så glad ved synet af Ærø. Kan I huske da jeg besøgte øen sidste sommer? Det er afgjort den smukkeste del af Danmark, jeg nogensinde har set og vil virkelig gerne tilbage […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] kan se meget mere om turen HER og […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] holde det meste af min ferie på Fyn og udforskede de små danske perler og øer. Jeg var bl.a på Ærø og i Sevndborg. Jeg tror faktisk også, at jeg endte med at få solet og badet mindst ligeså meget […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Ej et dejligt indlæg,!! jeg er født og opvokset på Ærø (alt min mors familie bor der stadig) og dine billeder og begejstring gjorde mig helt glad og stolt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Husk
  Man kan også bo her.
  Det er fantastisk
  Det dejligste sted
  Både sommer og vinter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] en sommerdag må det være et af de smukkeste steder i Danmark. I kan se flere billeder fra turen HER og […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Ærø er den bedste danske ø! 🙂 Min familie har et sommer hus i Gyden i Ærøskøbing, og ja hver gang jeg er derovre lader jeg bilen stå i Svenborg og går i stedet om bord på færgen. For det er nemlig hammerdyrt at have bilen med 🙂 Til gengæld er det gratis at tage bussen rundt på øen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Kan kun sige heldige, heldige, heldige dig. Ville ønske at jeg også kendte nogle med et hus derovre. Så ville jeg helt sikkert tilbringe alle mine ferier der 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser der bare hyggeligt ud! Jeg har også en blødt punkt for strandhuse, de oser bare af sommer, afslapning og hygge 🙂
  Jeg har faktisk aldrig været på Ærø, men jeg får da lyst til det efter at se dine billeder.
  /Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Gør det, virkelig. Øen er virkelig et besøg værd!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TING DER GØR MIG GLAD