CAP SHOT

HELLO LONDON

Jeg landede i London mandag morgen og tilbragte dagen helt alene, hvilket jeg faktisk kan anbefale, når man rejser til en storby. Mange dage ville nok blive ensomt, men en enkelt eller to er virkelig rart. Jeg fik set en masse, drukket 4-5 kopper kaffe, spist nye og spændende ting og shoppet en smule. I dag skal jeg mødes med et par søde London-bloggere. Det kan kun blive godt <3

Her er et par billeder fra min første dag..

 photo IMG_5889_zps1271b36e.jpg

Der er lidt mere forår I London og lidt flere farver på blomsterne. Mit Hotel ligger på den fineste gade…

 photo IMG_5857_zps123ad5fd.jpg

Her blev jeg pludselig i tvivl om det var Paris jeg var landet i.

 photo IMG_5876_zps31d5e332.jpg

Spottede denne bluse i Urban Outfitters. Cèline Dion. Sjovere bliver det ikke. Jeg så den faktisk på ebay for noget tid siden, hvor den var udsolgt. Jeg overvejede selv at lave dem og sætte dem i produktion 😉 Nogen var hurtigere end mig. Måske den kan købes på deres webshop.

 photo IMG_5868_zps7f3c45b7.jpg

Når man ikke har en fotograf med, må man selv klare det med dagens outfit.

 photo IMG_5877_zpsdc729338.jpg

Den var der også. I Urban Outfitters.

 photo IMG_5859_zps672ddc28.jpg

Det er Spies som har inviteret mig herover, i anledningen af deres storbyferier, som er pakkerejser med Fly og Hotel. Jeg troede faktisk kun at de solgte charterrejser. But no. Man kan også Købe rejser til diverse storbyer som Paris, New York, Barcelona, Prag, Rom osv.  Jeg fløj med SAS, hvilket altid er rart og bor på et Hotel lige midt i det hele <3

3 kommentarer

 • Skønne billeder! London er sådan en fantastisk by 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fine billeder, elsker London – et fantastisk sted at shoppe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Auuuw, London – den skønne, skønne by. Savner den by så meget. Boede der i 2012, så det føles næsten som hjem, fordi jeg har så mange gode minder derfra 🙂

  Hvis du forresten gerne vil have noget lækkert mad, så er der en ‘hemmelig’ gade, som ligger bag ved Forever 21 butikken. Der er så mange lækre restauranter der omme.

  Desuden, hvis du skal ud og have en coctail eller to en dag, så vil jeg anbefale dig at prøve baren Lounge Bohemia. Den ligger i Shoreditch, og er den mest innovative bar jeg har været i, med super lækre drinks! Ejeren nørder lidt i drinks – der er bl.a. en med mælkebøtte i. og den smager hammer godt. Stedet er derudover SÅ hyggeligt, og der er ikke særlig mange i kælderen af gangen. Man skal bestille bord inden man kommer, men det er bestemt det hele værd. Adressen er: 1E Great Eastern Street
  Shoreditch
  London EC2A 3EJ
  tlf: 07720 707000

  Fortsat god tur 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CAP SHOT