Cheap and pretty skirts

French evening

På en smuk sommeraften i sidste uge, inviterede La Roche-Posay til en fin 3-retters middag på en fransk restaurant i indre København. Formålet var egentlig bare at hygge (og det blev der) og fortælle om deres produkter….

P5231398JPG_effected-1

Der manglede absolut vin eller mad og bordpynten bestod af deres mange produkter..

Photobucket

Min flotte borddame..

Photobucket

Jeg, som ikke spiser fisk, frygter altid forretten men jeg blev positiv overrasket da den bestod af den bedste ærtesuppe, jeg længe har smagt..

P5231405JPG_effected-1

Photobucket

Alle La Roche Posays produkter kan købes på apotektet. Jeg har heldigvis fået lov til at teste flere af dem og jeg har kun gode ting at sige om dem. Sjældent har min hud været så fugtig og blød, hvilket har været perfekt, eftersom jeg har flashet bare ben og arme hver dag den seneste uge…

Billede 1 og 4 er lånt fra S-U-S

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cheap and pretty skirts