Better days

Oh so pretty

Dont worry, jeg skal nok lade være med at spamme jer med kedelige feriebilleder de næste mange dage, men jeg bliver simpelthen nødt til at vise jer lidt stemningsbilleder fra fantastiske Sardinien.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Det er uden tvivl et af de smukkeste steder jeg har været. Vi boede i en lille by, som hedder Alghero. Den var, heldigvis, ikke proppet med turister og den havde de smukkeste lange smalle italienske gader og 1000 forskellige cafeer og resturanter. Jeg skal helt sikkert tilbage en dag..

Pictures from Sardinia. It is one of the most beautiful places I have been. Im definitely going back one day.

9 kommentarer

 • Cecilie

  Jeg har også været i lige præcis Alghero, så sent som i sommers! Det er helt klart anbefalelsesværdigt og helt fantastisk 🙂 Savner virkelig den lækre isbar, den var helt utrolig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Mie

  Det er jeg helt klart enig i! Det er den fineste “ø” jeg nogen sinde har været på, jeg var også i Alghero og synes det var en virkelig fin by. Vi gik også efter at der ikke skulle være proppet med turister så jeg synes det er så vildt du også har været der da ingen rigtig kender til Sardinien. Håber du har haft en fantastisk tur! (-:

  Kram Sidsel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har aldrig været der men det ser rigtig smukt ud!!!

  http://agoodiebag.blogspot.com/ tjek meget gerne min blog, ud lige nu har jeg en læææækker konkurrence

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Overvej lige hvor meget det ligner en spøgelsesby, hvis man fjerner billedet med bilen på.. De støvede farver, belysningen.. hele stemningen emmer af forladthed, hvis det er et ord.
  Det er en rigtig fin serie, synes jeg. Får helt lyst til selv at gå på fotosafari der 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Hahaha… det havde jeg slet ikke tænkt på. Den ser rimelig forladt ud på alle billeder 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette K.

  Hej Mie!
  Er det sted du vil anbefale man holder sommerferie. Og kan du evt. komme med en hotelanbefaling?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Det vil jeg bestemt anbefale. Jeg vil nok også anbefale at man kører rundt i bil og ser mere af øen. Vores hotel var rigtig godt. Jeg kan ikke lige huske hvad det hed, men jeg kan lige høre min mor 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine Skou

   Hej Mie, jeg har netop bestilt en tur til Sardinien og kunne også godt være interesseret i at høre, hvilket hotel I boede på.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Better days