Just another tuesday

Stemningsbilleder fra de sidste par dage

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Tiden går dejligt langsomt hernede. I ved, på den der helt okay måde, hvor man ikke laver andet end at slappe af og kun skal tage stilling til hvornår man skal spise og om vinen skal være rød eller hvid og om dagen skal tilbringes ved poolen eller på standen.

I dag var vi dog ret “vilde” og tog ud på et marked som vi hurtigt forlod igen. Det var umuligt at tale sammen, fordi diverse gadesælgere konstant blandede sig og  hev os ind i deres butikker, for at se deres nye “louis Vuitton” tasker. Men den slags skal man nok tage med, når man vælger at tage på charterferie.

Apropos charter, så bor vi på sådan et rigtig Resort, med all inclusive og alt det der. Det er altså noget af et socialt eksperiment at tage på sådan en slags ferie. Du lander i en flyver sammen med 100 andre danskere, bliver sat af på et hotel og bor samme sted i en uge. Men begynder så småt at finde ud af hvad folk hedder og hvilke typer de er uden at man egentlig har snakket med dem. Det kan man få meget sjov ud af, skulle jeg hilse og sige 😉

Jeg håber at i har det godt hjemme i Danmark. Jeg har hørt lidt om at solen skinner. Kan det passe?

6 kommentarer

 • Julie

  Dejlige billeder!

  Er strikken fra Topshop? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine S

  Årh, gid det var mig! Solen skinner herhjemme i Danmark, men det er dælme også koldt… 🙂
  Hugs, katrinedamsgaard.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nina davies

  Det ser rigtig dejligt ud! Har selv været i egypten et par gange, og jeg vil helt sikkert anbefale, at hvis det er varmt nok, så var det nok det fedeste at komme på en sejltur, fordi man så så mange steder, og kom de fedeste steder hen at snorkle, hvis man kan li sådan noget 😉 Ellers så bare en køre tur ud i ørkenen, da man også kommer rundt til de mest fantastiske steder, og også kommer ud til kysten.
  -Vil specielt anbefale en tur jeg tog, som til sidst skulle ende et sted der hedder ” the blue hole”, det var en fantastisk tur der indeholdt alt man kunne ønske sig, inkl. lækker egyptisk mad, lavet på den rigtige måde, af de indfødte selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder virkelig dejligt med en ferie i denne kolde tid. 🙂 Er heller ikke til charterferier, men de kan være meget afslappende og man behøver ihvertfald ikke tænke selv. Og så er det ihvertfald afslappende .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Solen skinner skam lystigt og derfor er det også hundekoldt! Jeg skal selv på min første All inclusive-ferie til marts og glæder mig netop til alle de sjove typer!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Den type ferie du beskriver, kender jeg efterhånden alt til. Det er lidt sjovt at kigge på mennesker sådanne steder 🙂

  -Mia
  Letitrainwithglitter.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Just another tuesday