Webshop favourites

Webshop favourites

Reklamelinks: 1. ARKET 2. Woods Copenhagen 3. H&M 4. ARKET 5. H&M 6. ARKET 7. Adidas 8. & Other Stories 9. Monki 10. Pico 11. ARKET 12. Monki 13. COS 14. ARKET 15. & Other Stories 16. Weekday 17. ARKET 18. Monki 19. H&M 20. Maria Black

20 fine webshop favoritter

Velkommen til ugens webshop-favoritter. Konceptet, der i al sin enkelthed, går ud på, at jeg tager på en lille virtuel shoppetur på nogle af mine favorit-webshops og samler de pæneste ting og sager, jeg falder over. Hele 20 af slagsen er det blevet til i dag og jeg har gjort mit bedste for at få det til at matche sæsonen og de behov, som de fleste af os har for tiden.

Hvis I, af en eller anden mærkelig grund, ikke har bemærket så er det blevet koldt. Eller koldere, om man vil. Og som den frossenpind jeg er, har jeg måtte indse, at det kommer til at kræve lidt hjælp fra mine beklædningsgenstande, hvis jeg skal komme igennem de kommende måneder. Der er heldigvis hjælp at hente og i dagens udvalg er der i hvert fald flere gode løsninger.

Et godt eksempel kunne være den flotte dun-vest fra COS (nummer 13). Tænk engang hvor genial den vil være at have under en jakke, på de der ekstra kolde dage, hvor der er modvind på cykelstierne. For slet ikke at snakke om den lange tykke jakke fra ARKET (nummer 1) som også har været udsolgt flere gang. Pæn og praktisk på samme tid. Det eneste minus er, at den helt sikkert vil optage en del plads hjemme på knagerækken.

Perfekt basic

Jeg bliver også nødt til at fremhæve udvalgets mest simple style. Men nok også den bedste. I sommers købte jeg selvsamme silke t-shirt med korte ærmer og den endte med at blive lidt af et nøgle item. En af de styles, som jeg hev frem igen og igen. Til min store glæde opdagede jeg, at den nu er kommet med lange ærmer og jeg har naturligvis allerede klikket den hjem. Jeg har en lille idè om, at man skal være hurtig, for i sommers blev den udsolgt på forholdsvis kort tid.

Stay warm

Vælger man at gå all in på at holde varmen, så kunne det måske være noget med en “voksen”elefanthue. Den her er fra ARKET og jeg kunne forestille mig, at den deler vandene. Personligt er jeg kæmpe fan og tvivler på, at jeg kan overleve uden.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments