INSPIRATION TIL FESTIVALSÆSONEN: HEARTLAND

I JUNI SKAL JEG

Så nåede vi sørme til den sidste dag i Maj-måned. En måned, hvor det uforudsigelige danske vejr i aller højeste grad satte sine begrænsninger, for alle de sjove ting jeg havde på programmet. En Bornholmertur, der regnede væk, et loppemarked, der gjorde det samme, men også en måned, der bl.a bød på den sjoveste tur til Nordirland og lidt mere at se til på arbejdsfronten, end jeg havde forventet.

I skrivende stund sidder jeg hjemme hos mine forældre på Fyn og lige straks sætter jeg kursen mod Heartland, hvor jeg også tilbragte det meste af dagen i går. Jeg orker næsten ikke at snakke mere om vejret, men I kan næsten selv gætte, at det også var en af de begivenheder, hvor vejret satte sine begrænsninger. Jeg gav op omkring kl. 22 og missede derfor også Solange. I mit næste liv, vil jeg gerne være sådan en, der ikke lader sig påvirke af regn, rusk og kulde. Heldigvis ser det hele lidt lysere ud for i dag!

I morgen går vi ind i den officielle sommer og indtil nu, ser min juni ud til at blive en ganske god en af slagsen. Min kalender er ikke proppet, men alligvel er der ting og sager, som jeg ser frem til. Mest af alt ønsker jeg bare lidt mere medvind på vejr-fronten.

I Juni skal jeg…

Juni 2018 da de lange og lune sommerdage var endelige

• Til Sverige med Fjällräven. Faktisk er der allerede afgang på mandag og turen byder både på vandreture, kanoture, overnatning i telt og noget med at finde friske råvarer i skovbunden, som vi skal bruges til madlavning over bål i skoven.

• Og nu hvor vi snakker om det svenske, så skal jeg fejre svensk midsommer i Tivoli på næste fredag, sammen med Maria Nila og en masse skønne kollegaer.

• Løbe Royal Run i København sammen med min far. Jeg var ellers en af dem, som ikke nåede at få fingrene i de eftertragtede startnumre inden de blev udsolgt, men med lidt held og DBA endte det hele lykkeligt.

• Se serier!! Jeg får nærmest helt travlt ved tanken. For det første er jeg jo i fuld sving med Game Of Thrones og mod alle forventninger, har den fået et virkelig fanget min opmærksomhed og overtaget (lidt for mange af) mine tanker. For det andet er der også både sæsonpræmiere på The Handmaids Tale og Big Little Lies.

• Reklamelink: Bruge de smukke og klassiske sandaler, som jeg lige har klikket hjem fra & Other Stories.

• Måske på en tur til Ibiza i forbindelse med et samarbejde med et nyt hotel dernede. Jeg vil helst ikke jinxe noget, for der er stadig et par detaljer, der skal på plads. Men ih hvor jeg dog håber at det kommer til at flaske sig.

• Skyde et lille samarbejde med Nike i gang, der selvfølgelig både inkluderer træning og en håndfuld søde piger.

• Tilbage til den gode rytme, jeg fandt i April-måned, hvor mine hverdage var alt andet end pakkede og hvor jeg havde god tid til at fordybe mig i ting. Det var virkelig guld værd og gav mig en fantastisk ro. Jeg formåede ikke at holde den kørende igennem Maj og det skal der laves om på.

•  Tilbringe en sommerdag på Refshaleøen. Det er ikke noget, der er fast planlagt i kalenderen, men noget, der står højt på min ønskeliste. I det hele taget er det en del af København, som jeg slet ikke får dyrket nok.

• Gøre min altan sommerklar. Det går ikke specielt godt og hvis jeg skal være ærlig, så har jeg ikke plantet så meget som en eneste blomst på den endnu.

• Reklamelink: Måske shoppe en lille smule udsalg, når det bliver skudt igang om et par uger. Jeg har en lille drøm om, at tilføje Loewe’s smukke Gate-taske til min samling. Og hvem ved, måske den – prismæssigt – bliver til at komme i nærheden af.

Har I sjove Juni-planer?

5 kommentarer

 • Jeanette

  Hvis du skal se serier er jeg altså lige nødt til at anbefale HBO miniserien Chernobyl. Den er SÅ god! Helt vildt frygtelig og uhyggelig, men virkelig virkelig god.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Oh yes – du kan tro at den er på min to-watch-liste 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejlige planer! Jeg skal helt sikkert også drikke vin på altanen, nu du nævner din – men resten af punkterne fik jeg vist med på dagens juni indlæg på bloggen 😀

  A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg vil SÅ gerne til Bornholm igen, for jeg har ikke været der siden sjette klasse – og det er vel 11 eller 12 år siden efterhånden. Men ja, det handler nok om en god vejr-timing, så den smukke natur kan nydes 😍
  Jeg skal – som jeg efterhånden har vendt med dig et par gange – også i gang med Game of Throne. Og for at det ikke skal være løgn, har jeg også planer om Big Little Lies og The Handmaid’s Tale 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hej Anne!!
   Så er vi to, der gerne vil tilbage til Bornholm. Jeg føler mig SÅ snydt!! Rigtig god Juni til dig. Dine planer lyder skønne 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSPIRATION TIL FESTIVALSÆSONEN: HEARTLAND