FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

10 TING JEG HAR OPTUR OVER FOR TIDEN

Synet der møder mig, når jeg forlader min lejlighed i disse dag. Svært ikke at have optur over.

● Jer og alt den kærlighed i viste i det her indlæg. Det er vidunderligt at opleve hvor meget kærlighed der rent faktisk kan vises på nettet. Især i en tid, hvor en den ubehagelige tone på medier som Jodel og andre steder, fylder alt for meget.

● Forår, vejret, lyserøde træer, bøgetræer duften af nyfalden regn og alt hvad man eller møder, når man bevæger sig ud fra en dør i disse dage.

● Weekender i København uden de store planer. Dem har jeg haft en del af, i løbet af de sidste par måneder. Før i tiden var en fri weekend noget nær det værste jeg vidste og jeg var SÅ bange for at komme til at føle mig alene og ensom. Nu elsker jeg dem og får virkelig udnyttet fritiden, får slappet af og bliver ladt op.

● Reklamelinks: Platform-sandaler. Man kan efterhånden spotte dem mange steder og jeg synes at de er SÅ seje. Lige nu overvejer jeg at klikke dem her fra ASOS hjem. Aller helst vil jeg gerne have Prada’s version, men det er også et lidt andet budget vi er ude i.

● Reklamelink: De hypede og overeksponerede pasltelfarvede kasser fra Aykasa. Ja, de er over alt. Både i virkeligheden og på Instagram og også hjemme i min lejlighed. Til gengæld har de også være årsagen til, at jeg endelig har fået sat hele min garderobe i system og jeg elsker det.

● Gomadressing. Tror jeg kunne spise det på alle mine måltider. Måske ikke min yoghurt. Men ellers…

● Reklamelinks: Det vanvittigt smukke print fra Resumè’s nuværende kollektion. Mine øjne kan slet ikke få nok at at kigge på det og jeg er SÅ glad for, at jeg har fået fingre i bukserne.

● At jeg skal opleve Bornholm for første gang i mit liv om et par uger. Yes, der findes faktisk nogen, som aldrig har været der.

● Curlingklubben på P3. I starten synes jeg, at det var på grænsen af irriterende, men pludselig er jeg blevet så vild med det, at jeg nærmest planlægger at min hjemmekontors-tid skal ligge mellem 14 og 16 så jeg kan lytte til det.

● The Act på HBO!! Har I set den? Den omhandler en af de vildeste sager i USA og er bare så flot og gennemført i sin æstetik.

4 kommentarer

 • CK

  Gomadressing er toppen ! Har du en god opskrift? Eller endnu bedre (når man er doven som jeg..) en god færdiglavet man kan købe???

  Curlingklubben… Det ER altså bare irriterende. Tror det for mig, handler om værterne. Jeg synes de virker meget lidt naturlige, lidt for opskruede og ‘glade’ 🙂 Men men, jeg har før haft det som du med at jeg så pludselig vender på en tallerken. Måske ? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Gomadressing kan du snildt købe i supermarkeder. Det er bare ikke helt billigt. Ca. 70 kr. for en flaske, men så holder den også længe. Man kan også købe det hos Sticks & Sushi 🙂

   Giv dem lige en chance – det vender. Nu føler jeg nærmest at de er mine venner 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Curlingklubben har jeg endnu ikke vænnet mig til. – værterne er gode, men der er noget ved formatet, jeg simpelthen ikke kan lide, haha. Derimod er jeg virkelig fan af alle programmerne ‘rundt om’ – især Danskerbingo. Dét format er episk 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Jeg er et eller andet sted enig! Men på en måde er formatet bare så plat at det er genialt. Jeg kan simpelthen ikke lade være med at lytte og tage hele tiden mig selv i at grine. Og Maria Fantino svinger altså den ene gode sætning ud efter den anden 😉 Men Danskerbingo er jeg også helt hooked på!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS