TORSDAGSTIP: VANVITTIGT GODT UDSALG HOS & OTHER STORIES

10 TANKER FRA I DAG

● Jeg,kan.jeg.ik.mere small talk ELLER sidde rundt om et bord i halve og hele dage! Jeg elsker Fyn og min familie, men for søren hvor jeg savner min hverdag og mine venner og jeg har det lidt ligesom Ben Affleck har det herover.

● Godt det kun er jul èn gang om året.

● Hvorfor er det først gået op for mig i dag, hvor vanvittigt et nummer Solkongen fra Minds Of 99 er? Har hørt den på repeat i et døgn.

● Mon jeg kan ligge mit princip om ikke at gå i sort tøj på hylden for en lille stund, så jeg kan hoppe i den her (ret perfekte) kjole nytårs aften? Den vil være noget nær genial sammen med mine yndlings-strømpebukser. (reklamelinks)

● Jeg bliver nødt til at rydde alle mine planer for i morgen! Netflix har lige annonceret, at der kommer en Black Mirror-film (!!!)

● Hvilken ugedag er det egentlig? Jeg tæller kun i datoer mellem jul og nytår!

● Sydpå med Bro er simpelthen årets største hit i 2018. Er det en joke? I det mindste er Drake også på listen.

● Jeg ved ikke om det bare føles sådan, men pludselig er halvdelen af mit Instagram-feed rejst til troperne. Thank god, at jeg også har sådan en tur at se frem til.

● Speaking og Instagram. Nu kommer der vist snart røre i andedammen.

● Send flere penge! Jeg har fundet en ny drømmetaske.

 

4 kommentarer

 • Jonna

  Åh nu er jeg nysgerrig!

  Linket til instagram virker ikke (billedet er vidst blevet fjernet). Er der rigtig røre i andedammen, eller var det bare en teaser 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Haha… det var vist en fejl fra Instagrams-side. Det var noget med, at de havde lavet det om, så man skulle scrolle til siden i stedet for ned, for at se sit feed. ALLE skrev om det i går, men pludselig meldte de ud, at det var en fejl 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Haha – punkt ét er så rigtigt! Ganske vist elsker jeg min familie, og jeg går virkelig meget op i julen, men nu har jeg været hjemme siden den 23., så nu glæder jeg mig også til mine egne rutiner igen 😄
  Hvis du vil forkæle dine ører med endnu en perle fra The Minds of 99, så sæt Hurtige hænder Acoustic Version på. Det. Nummer. Er. Vanvittig 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hahaha… jeg er sikker på, at vi er mange som har det præcis på den måde i dag. SHIT det er en intens omgang 😂
   Og tak for tippet. Den vil jeg lige tjekke ud. Sangen kender jeg godt, men ikke i den akustiske version. Jeg har egentlig aldrig været helt pjattet med deres musik, men tør ikke helt at sige det højt. Både fordi jeg synes at de virer som noget ret fine fyre og fordi jeg føler, at 99,9% af befolkningen er dybt uenige 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TORSDAGSTIP: VANVITTIGT GODT UDSALG HOS & OTHER STORIES