AGENTSNAK, HJERNEGYMNASTIK OG FART PÅ DAGEN

10 TANKER FRA I DAG

● Hvad pokker skal jeg pakke til weekendens Mallorca-tur? Den ene vejrudsigt lover 27 grader og sol og den anden lover 22 grader og regn.

● Hvordan fungerer den der pokkers Instagram-algoritme?? Den straffer mig på det groveste lige for tiden.

● Hvad skal jeg tage på i aften, når jeg skal til åbningsfest på den nye Madklub-restaurant? Jeg tror måske at jeg går med min nye og flotte leopardskjorte fra Gina Tricot! (reklamelink)

● Skal jeg kaste mig ud i Youtube igen? Eller skal jeg dele lidt flere hverdagting med jer herinde? Jeg er på sådan et stadige, hvor jeg trænger til lidt fornyelse og hvor der ligesom skal “ske noget”. Jeg snakker også meget mere om det henne på min(e) seneste instagram-stories.

● Jeg skal da lige huske at dele servicemeddelelsen om, at & Other Stories har valgt at lave verdens bedste vinterstøvler igen. Jeg har modellen fra sidste år og de er intet mindre end geniale. (reklamelink)

● Jeg skal ikke drikke for meget i aften #huskdetnu

● Hvorfor har jeg først opdaget hvor fantastisk SZR’s album er nu?? Det er hende, som synger på All The Stars med Kendick Lamar. Jeg fik for alvor øjnene op for hende, fordi mange af sangene bliver brugt i HBO-serien, Insecure, som jeg er i fuld sving med at se.

● Er det mon urealistisk at klemme en lille rejse til de varme lande ind i December? Jeg magter virkelig ikke modvind, mørke dage, våde veje og evig blæst.

● Jeg forstår ikke dem, der har efterår og slet ikke vinter, som deres favoritåsrtid.

● Burde jeg overveje at få en ny lille tatovering? Kunne det ikke være fint med et lille “April” midt på armen? Min yndlingsmåned og selvfølgelig også min fødselsmåned.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AGENTSNAK, HJERNEGYMNASTIK OG FART PÅ DAGEN