KUNSTEN AT HAVE ET KVINDESIND

10 DUMME TING, JEG HAR GJORT

giphy

1. Klippet pandehår. Jeg har næsten ikke tal på hvor mange gange jeg egentlig har gjort det og det har bare aldrig fungeret.

2. Arbejdet gratis i 6 måneder for et modemagasin. Selvfølgelig lærte jeg en masse ting, men en af dem var også, at ALLE skal betales for deres arbejde. Og sådan er det.

3.  I sidste uge opdagede jeg, at & Other Stories havde smidt den smukkeste himmelblå kjole på udsalg. Jeg klikkede den ikke hjem, fortrød og opdagede at den netop var blevet udsolgt i min størrelse #hadernårdetsker. (reklamelink)

4. Brugt halvdelen af min børneopsparing på en highschool-ophold, der aldrig blev til noget, fordi den organisation, der skulle sende mig afsted fejlede på det goveste.

5. Blevet i et usundt forhold i alt for lang tid, mens jeg inderst inde godt vidste aldrig ville blive godt.

6. Glemt mit pas i København, da jeg skulle på en rejse, hvor vi skulle flyve fra Hamborg.

7. I weekenden formåede jeg at miste den ene af ALLE mine handsker. Virkelig et irriterende tidspunkt på året at skulle bruge penge på handsker.

8. Efter gymnasiet tog jeg ikke et sabbatår. Til gengæld flyttede jeg direkte til København og begyndte på et studie, som jeg slet ikke var klar til.

9. At jeg ikke købte en andelslejlighed for 5 år siden. Bagklog kan man selvfølgelig altid være, men hvor ville det altså have været rart med sådan en investering.

10. Lavet planer d. 23 Juni, hvor Queen B og Jay Z kommer til København.

6 kommentarer

 • Sophie

  Har heller aldrig fattet det der med få folk til at arbejde gratis og det er som om der er mange steder i modebranchen fx som praktikant af den ene eller anden slags. Det som dog er mest vanvittigt er når de skriver at stillingen er “37 timer om ugen” og abejdet skal være som en del af din uddannelse. 37 timers arbejde hver uge uden nogen form for betaling samtidig med ens studie??? ! Der bliver jeg godt nok forarget – især fordi det jo er en branche der ER en del penge i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

   At det skal være en del af uddannelsen betyder, at det skal kunne give merit på studiet. Mange studier har afsat et semester til praktik, så man kan komme ud og få praktisk erfaring. Så får man point, ligesom man fik hvis man havde fag, og samtidig SU. Så den formulering er egentlig for at sikre at det er ikke bare er ulønnet arbejde – ligesom det tit er på modemagasinerne, hvor der mig bekendt ikke er krav til uddannelse/studieforløb for at kunne blive ulønnet assistent..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Du har helt ret og nej, det er bestemt ikke et krav på magasinerne. Dog tror jeg, at de har ændret ret mange ting, siden dengang jeg gjorde det. Jeg har i hvert fald hørt om flere, som ikke får jobbet, hvis de ikke har en eller anden form for indkomst. Men hvis jeg skal være ærlig, så synes jeg også at den er liiiige grænsen. Assistenterne er vitterligt dem, der gør det hårde arbejde og de kan IKKE undværes. Og når man ikke kan undværes, så skal man altså betales for det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Haha… lige præcis!! Der er simpelthen så mange mange dele i det der, som ikke giver nogen som helst mening!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Word til 2 og 5! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KUNSTEN AT HAVE ET KVINDESIND