PÅ TOPPEN AF KØBENHAVN

10 TING JEG IKKE FORSTÅR

giphy

♥ At Selena Gomez har 129 millioner følgere på Instagram. Eller det forstår jeg måske godt, for hun er trods alt verdens smukkeste menneske, men altså hundredeniogtyvemillioner!!!!!!

♥ Hvordan lyskryds bare bare sådan lige pludselig kan stoppe med at virke, uden nogen gør noget. Jeg oplevede det så sent som i torsdags ved krydset ved Dronning Louises bro og Frederiksborggade. Alle Københavnere ved, at det lyskryds er loco og at der ALTID er vanvittig meget trafik. Den dag var der også ret meget kaos.

♥ Hypen omkring Matcha-te. Jeg forstår det simpelthen ikke. Det smager af græs.

♥ Hvorfor det kan være SÅ svært at style strømpebukser. Jeg giver snart op og glæder mig over, at jeg snart skal tilbringe et par uger et sted, hvor den slags slet ikke er nødvendigt.

♥ Hvordan nogen, sådan rent fysisk, kan gå i dem her. Det er mig en evig gåde.

♥ Forskellen på bookingnummer, reservationsnummer og ticketnumber, når man køber en flybillet. Det gør mig forvirret og usikker hver eneste gang jeg skal rejse.

♥ Danske butikker, som kun har papirsposer. Ikke ligefrem praktisk, når vi bor i et land, hvor det regner halvdelen af tiden. Der er et lille eksempel henne i min Insta-story i dag.

♥ Hvorfor nogle ting pludselig bliver så meget mere svære at gøre, når det er noget man skal. Et godt eksempel er bloggen her. Jeg elsker at skrive indlæg herinde og de fleste af dem kommer også meget nemt til mig, men så snart det f. eks er et sponsoreret indlæg med en deadline og dermed noget jeg skal, så kan det være SÅ svært for mig at tage mig sammen.

Ventemelodierne, som man får de fleste steder, når man sidder i telefonkø. For det første forstår jeg slet ikke hvorfor de skal være der, men jeg forstår slet ikke, hvorfor de skal være i så vanvittig dårlig kvalitet.

♥ Hvorfor folkeafstemninger ikke er blevet elektroniske. Ikke at der går af noget af mig, fordi jeg skal ned og stemme på den lokale skole, men i disse tider, hvor man nærmest kan betale med øjnene. Så burde det da kunne lade sig gøre.

4 kommentarer

 • Kathrine

  Den med afstemningen er vel en sikring af, at man er alene (og dermed “fri”) til at sætte sit kryds uden andres indflydelse… Forestiller jeg mig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Dèt tror jeg helt sikkert også. Men det kan stadig undre mig, når man kan bygge sikkerhed op omkring alle andre ting i verden 🙂 Næsten da…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Ja de der vente-melodier🙄 I don’ t get it, de er bare så irrri! Mht. det med elektronisk afstemning ved valg… fordi ingen gider udvikle et system til det. Der er simpelthen ikke penge og prestige i det, it’s as simple as that! Så jeg og mange andre offentligt ansatte må i gang. Det er et par laaaange dage, når det står på, men hej, kan godt lide demokratiet👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Åhh manner!! Men du har ret. Det vigtigste er trods alt demokratiet og så er det jo bare godt, at der ikke er valg hver dag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅ TOPPEN AF KØBENHAVN