OM KONTORTIDER OG EN HELT ALMINDELIG HVERDAG

KAN VI TALE LIDT OM #20

source

At A.P.C har lavet deres Half Moon Bag med en kæde-rem. G.E.N.I.A.L.T og nu har jeg måske en undskyldning for at købe en til.

At flaske automaten aldrig virker.

At når man så endelig får den til at virke, ender man med at stå i stort moralsk dilemma om hvor vidt man skal beholde de 20 kr. selv eller give dem til velgørenhed.

De der mennsker, som synger højlydt når de cykler. Det er ikke fordi det irriterer mig – tværtimod, så synes jeg faktisk, at det er ret forfriskende. Jeg undrer mig bare over, hvad der mon får dem til at gøre det? Og det er altså ikke noget, jeg oplever sjældent.

At mit hår er sådan helt vanvittigt tørt for tiden. Selv om mor “have bemærket det på mine outfitbilleder” – som hun sagde. Jeg tror det skyldes, at jeg er løbet tør for mit mirakel-produkt.

Det nye album fra Thomas Dybdahl. Jeg hører det non-stop these days.

At Ganni og My Theresa har lavet en helt fantastisk badetøjskollektion og jeg overvejer ret kraftigt, om den her bikini skal med mig til Bali.

At jeg pt. gør mig ret store overvejelser om at tilbringe en del af min Bali-tur på Gili-øerne. Er der mon nogen der har været der? Og er det noget I kan anbefale?

At Biebsen går amok på Instagram these days og han er helt væk jeg er vild med det.

   

10 kommentarer

 • Camilla

  Tilbragte i efteråret fire nætter på Gili Air. Ville ønske jeg havde haft fire uger. Et af de mest magiske steder jeg nogensinde har været. Gili T skulle dog være lidt Sunny Beach på Bali agtigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Vi havde to nætter på Gili T, synes det var en god oplevelse og hyggeligt at opleve stemningen, selvom der rigtigt nok er mange turister. Derefter havde vi nogle nætter på Gili Air – meget mere stille og rolig stemning. Tjek evt hotellet Scallywags på Gili Air ud 🙂 mener jeg husker at Meno har mange myg og risiko for malaria – det skal man nok lige undersøge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg var på Gili Air i oktober, og det er et af de mest fantastiske steder, jeg har været. Synes strandene var meget mere lækre end på selve Bali, og så er der bare HELT ro, fordi der ikke er biler. Så go go go! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hej Sofie!
   Dejligt at høre. Det er faktisk også pga. strandene, at jeg gerne vil derud. Selvom Bali er helt fantastisk, så finder man bare ikke de der magiske strande 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Giliøerne er skønne.

  Gili T er ”partyøen”, mens Gili Meno er total afslapning. Vil helt klart anbefale dig at besøge øerne. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hej Ida!!
   Tusind tak for info. Det er godt at høre. Jeg er både til Party og afslapning, så det kunne meget vel være, at jeg besøger dem begge 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg har været på Gili T, og brød mig faktisk slet ikke om det. Det ved jeg slet ikke om man må sige, når ALLE lovpriser den ø. Men jeg synes der var utrolig beskidt og mere en ‘turistfælde’ fremfor lækker og eksotisk sted. Transporten på øen foregår via små heste/ponyer, som har en vogn spændt på. Og som så skal trække alt for tunge vestlige mennesker og deres bagage. Hvilket jeg synes er urimelige forhold for hestene i 35 grader… altså få da golfvogne til øen i stedet. Det anden tenderer til dyremishandling. Og derfor lugter øen også rimelig meget af hestelort hele tiden på den travle side af øen, fordi der er så varmt og de stakkels heste jo skal, når de skal. Derudover kan du ikke forlade øen efter kl. 17 eller 18, mener jeg. Min veninde og jeg havde ikke lyst til at være der, og da vi spurgte om vi kunne blive sejlet til Lombok igen. Fik vi at vide af alle speedbåds sejlerne, at det kunne vi først om 1 døgns tid. Mega mærkeligt. Vi har en idé om, at vi ikke havde været der længe nok til, at de havde ‘tjent’ nok på os. Jeg vil hellere foreslå Gili Air eller Meno, som er lidt mere rolige og knap så turistet som Gili T. Men har ikke selv besøgt dem. Jeg kunne generelt bedre lide at opholde mig på Bali, da det hele var meget mere lækkert og civiliseret derhenne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hej Charlotte!!
   Det er jeg simpelthen så glad for at du skriver. Jeg har også hørt nogle af de ting, du nævner. Det er altid svært med de der steder, fordi man sjældent har helt samme opfattelse af hvad der er super skønt og knapt så skønt. Jeg vil helt klart have nogle af de ting du skriver med i min overvejelser. Dejligt at du er ærlig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luna

  Jeg vil mene, at det ville være rent SKAM ikke at tage afsted til Gili øerne 🙂
  http://www.lunaworm.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OM KONTORTIDER OG EN HELT ALMINDELIG HVERDAG