Efterårsmode 2024 – Efterårets farver og mode til kvinder

Kalenderen siger efterår, dagene begynder så småt at blive kortere og luften bliver køligere. Det betyder selvfølgelig også, at det er blevet tid til at kigge på efterårsmode for 2024. Præcis som vi også gjorde med forårsmode og sommermode.

Det betyder, at jeg har lavet en samling af alt det bedste efterårstøj, kigget nærmere på efterårets modefarver med særligt henblik på os kvinder. 

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at sæsonen byder på lækre smukke strik, jakker i flotte efterårsfarver og selvfølgelig også alle de flotte sko, som i år bl.a består af behagelige flats og de lange støvler, som er geniale til at opbygge et lag-på-lag look, som jo også er en af de klassiske trends efterår efter efterår. 

Og husk altid, at det vigtigste er, at man følger sig godt tilpas i det man har på. Ikke at man følger samtlige trends slavisk. Brug indlægget som inspiration og hvis du har guld gemt fra tidligere sæsoner, så skal du endelig hive det frem.

Efterårsmode 2024 - Efterårets farver og mode til kvinder 1

1. Jakke fra H&M 2. Solbriller fra H&M 3. Støvler fra ARKET 4. Nederdel fra Gina Tricot 5. Taske fra & Other Stories 6. Cardigan fra ARKET 7. Bælte fra H&M 8. Sko fra & Other Stories 9. Skjorte fra H&M 10. Taske fra & Other Stories 11. Jakke fra Barbour 12. Sko fra ARKET 13. Nederdel fra H&M 14. Sko fra H&M 15. Nederdel fra H&M

Efterårsmode: Efterårstøj til damer i 2024

Jakker

Vi starter med jakkerne, for kan man sige efterår uden også at sige jakke? Det vil jeg mene, at man ikke kan. Heldigvis er der mange smukke af slagsen og de fleste af dem, kommer i efterårets modefarver, der er de klassiske brune, grønne og jordfarvede nuancer. En særlig tendens der går igen her i efteråret 2024 er den lille krave, som adskiller sig fra jakkens øvrige materiale, som man f.eks ser på den her fine version fra H&M.

Strik

Om vi vil det eller ej, så byder efteråret også på køligere temperaturer og det betyder, at det igen er tid til at hive den varme strik frem. Her er der også mange gode bud og en tendens, der særligt går igen på de forskellige webshops er, at de ofte kommer i lækre kvaliteter. Jeg vil bestemt også anbefale, at man investerer i en rigtig lækker sweater, som holder i mange sæsoner og som ikke skal skiftes ud igen næste år. For lad os bare være ærlige – når vi snakker efterårsmode, er en strik vel næsten selvskrevet.

Leopardprint

Det er sjovt med det der leopardprint, for det er virkelig en tendens, der kommer og går. Men som alligvel aldrig helt forsvinder fra modebilledet. Men vi må bare erkende, at når vi kigger på efterårsmode 2024 og særligt efterårsfarver, så er det altså en tendens, der ikke er til at komme udenom. Den findes på skjorter, bluser, tasker, sko. Med andre ord, den er over det hele.

Lange støvler

Endnu en ting, som næsten altid følger med, når vi snakker efteråsmode, er de lange støvler. Og hurra for det, for de er både pæne praktiske og superanvendelige. Om du er til de høje hæle, de helt flade eller en mellemting er helt op til dig. Det samme gælder, om de skal være i læder eller blødt ruskind. Brug dem med bare ben på de tidelige og lune efterårsdage og udenpå et par bukser med en varm og lækker strik, når temperaturerne begynder at falde.

Denim

En tendens, der bare ikke ser ud til at ville slippe os og som vi ser over hele billedet, når vi snakker efterårsmode 2024 er denim. Det var bl.a også noget der var svært at komme udenom da vi snakkede om forårsmode og igen da kiggede på sommermode. Vi ser det selvfølgelig både i form at de klassiske jeans, men også på nederdele, kjoler og ikke mindst jakker.

Flade sko

De fleste sko er vist kommet for at blive og det er vi mange, der er glade for. Det er jeg i hvert fald helt personligt. De seneste par sæsoner har vi set mere til den klassiske ballerina og den er også med igen, når vi snakker efterårsmode. På samme måde har man heller ikke kunne komme udenom de fine og feminine Mary Janes. Og så er der de klassiske loafers, som vel snart må siges at være et musthave en i en basisgarderobe.

Midi skirts

Når vi kigger på efterårstøj her i 2024 så er det heller ikke til at komme udenom de fine midi skirts. Altså en nederdel med længde, der går under knæene. Personligt synes jeg, at de er perfekte at style med strømpebukser, loafers og en strik og er i det hele taget bare perfekte til at opbygge et lag-på-lag look.

Jeans

Man kan næsten ikke snakke om en ny sæson, uden også at kigge nærmere på jeans mode. For jeans er vist et af de items, som går igen sæson efter sæson. Og når vi kigger på efterårsmode 2024 så er der ingen tvivl om, at jeans mege gerne måde være løse og baggy. Vi kan også kalde dem for boyfriend jeans. Brug dem med en stram tanktop og en lækker varm cardigan og måske et par flotte loafers.

Homewear

Efterår rimer på hjemmetid – ikke sandt? Dagene bliver koldere og mørkere og vi tilbringer mere tid derhjemme i sofaen, hvor vi nok også skruer godt op for hyggen. Den slags kalder også på behageligt tøj og heldigvis, kan det jo sagtens være pænt. Personligt kan jeg i hvert fald virkelig anbefale at investere i lækkert homewear, som bare gør følelsen af hygge og rolige dage endnu bedsre.

Mini skirt

Mini skirtet er tilbage – om vi vil det eller ej. Med et mener jeg selvfølgelig, at det er sådan et item, der nok har det med at dele vandende. Jeg vil aldrig anbefale nogen, at hoppe i noget, de ikke har det tilpas i. Men hvis man er klar på det, så kan man roligt hoppe i den korte nederdel, det her efterår. Og er man i tvivl om hvordan det skal styles, så prøv med en lækker oversize strik og et par langskaftede støvler. Så kan det næsten ikke gå galt.

Efterårsfarver

Brun

At brun er blandt efteråret modefarver er jo næsten ligeså sikker, som amen i kirken. Det er i hvert fald en farve vi ser efterår efter efterår og det gælder naturligvis også her i 2024, hvor den både ses på bluser, jakker, bukser og diverse accessories.

Mørk grøn

Den mørkegrønne nuance er også lidt af en efterårs-klassiker og den er også at finde over det hele, når vi kigger på efterårsmode 2024. Om du implementere farven ved at hoppe i en mørkegrøn jakke eller bare lade den indgå via accessories, er selvfølgelig helt op til.

Bordeaux rød

Vi bliver lige i de mørke nuancer, for mens den klare røde farve var meget dominerende i sommerens modebillede, så er det slet ikke til at komme uden den mørke bordeaux røde farven, når vi taget et kig på efterårets farver.

Efterårsmode 2024 - Efterårets farver og mode til kvinder 70
Strik fra & Other Stories

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments