Webshop favourites

Webshop favourites 1

Reklamelinks: 1. H&M 2. & Other Stories 3. ARKET 4. H&M 5. Acne Studios 6. New Balance 7. Monki 8. ARKET 9. & Other Stories 10. Enamel 11. ARKET 12. Proenza Schouler 13. & Other Stories 14. Monki 15. Ganni 16. Enamel 17. Monki

Glædelig søndag, venner

Jeg håber at I har det godt derude og at I får nyt den smukke sensommer? Hvad sker der lige for, at september pludselig blev den sensommer, som vi ikke fik i august? Det er en skør tid.

Nu endte der igen igen med at gå et godt stykke tid, uden en eneste opdatering herinde. Men altså det vil jeg ikke kede jer med og det er bare sådan det er, for tiden. Jeg tjekker ind, når jeg har tid og når jeg har noget spændende at sige.

Og det kan I næsten gætte at jeg har i dag. Eller hvor “spændende” det er, er selvfølgelig op til den enkelte at vurdere. Men jeg har i hvert fald strikket en god klassisk omgang webshop-favoritter sammen. 17 fine ting og sager er det blevet til og selvfølgelig med et lille efterårstema. På et eller andet tidspunkt skal det nok blive relevant med støvler og tørklæde.

Jeg har ikke sparet på de fine accessories, men dem har jeg også altid været glad for. Jeg har særligt set mig lun på den brune taske fra H&M (nummer 4) og især fordi, jeg er på jagt efter en taske, der kan rumme min computer. Det føles altså ikke så tjekket at møde op til et møde med sit stofnet.

Webshop favourites 2

Drømmeprint

Og lad os lige blive lidt ved H&M for de har lavet en drøm af en kjole. Det er nok noget af det smukkeste print og jeg kunne virkelig godt være fristet, hvis det ikke var fordi mit skab har svært ved at rumme alle dem, jeg selv har syet over sommeren.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments