EN BAMESEJAKKE OG ET RODET INDLÆG

BamsejakkeReklamelinks: Bamsejakke: Freequent Strik: MbyM Bukser: Uniqlo Støvler: & Other Stories

Go’ formiddag 🖤

Jeg havde en masse gode planer om at tjekke ind med et genialt indlæg her til morgen, fyldt med tanker, observeringer og fortællinger fra den seneste tid. Men så løb tiden pludselig fra mig og mens jeg skriver de her ord, er neglelakken på mine negle ved at tørre, jeg er stadig ikke kommet i tøjet og mit hår skal også lige have en kærlig hånd. Der er under en time til at jeg skal ud af døren og selvom det nok bliver lidt til den pressede side, skal jeg nok nå det.

Tiden løber fra mig konstant lige for tiden og alting tage længere tid end hvad jeg forventer. Skylden kan uden tvivl findes hos den der flytning og i det faktum, at mine fysiske rammer er blevet skiftet ud og alt skal gøre på nye måder. Det er i hvert fald gået op for mig, hvor man ting man gør på rutinen. Hvordan man tørrer sig efter badet, hvor man ligger sine nøgler, sætter sin taske, hvad man tager med sig ind i sengen og den slags. Lige for tiden tager alt den dobbelte tid, fordi jeg lige skal finde ud af hvordan jeg gør dem.

Læs også: En frakke fra & Other stories og en status

Bamsejakke

Nu skal jeg passe på, at det her ikke går hen og bliver et brok-indlæg. Det skal det bestemt ikke være, for på trods af tidmangel og travlhed, så har den seneste tid været vidunderlig og jeg er så glad for at alt er gået godt med min flytning, med Windflower og at jeg faktisk sidder her i mit nye køkken og smiler, mens jeg kigger ud på regnen. Det er selvfølgelig ikke fordi jeg jubler over at skulle ud i den lige straks, men så kan man jo bare glæde sig over, at København netop er blevet beriget med en ny metro.

Og nu hvor vi snakker om vejret, så skal jeg da love for, at der var fuld smæk på solen i går. Det siger næsten sig selv, at billederne her er derfra og som I kan se, var jeg også pakket godt ind i bamsejakke og strik. Hvor kom den der polar pludselig fra?

Nu må jeg hellere lukke ned og komme igang med dagens gerninger. Det her endte med at blive verdens mest rodede og måske også et af de mindre interessante. I virkeligheden siger det nok meget om tilstanden i mine tanker lige for tiden 😂

Kan I have en skøn dag derude 🖤

Læs også: Den bedste efterårsjakke fra ARKET og den bedste weekend

Bamsejakke

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments