TEDDY JAKKE, LAG PÅ LAG OG MANDAGSSNAK

Teddy jakkeReklamelinks: Jacket: & Other Stories Dress: Second Female Knit: Toogoodtobebasic Stockings: Uniqlo Boots: Ganni Bag: Boyy Hat: Ganni

Hola Amigas!

En lille mandagshilsen fra mig og min varme teddy jakke! Dagen  er ved at gå på held og hvis jeg skal være ærlig, så har den for mit vedkommende, været en af de mest kedelige og hverdagsagtige af slagsen. Det eneste højdepunkt var et besøg hos The Powder Room, hvor jeg lige fik gjort mine vipper og bryn klar til en lang juleferie. Da jeg lå på brixen og tog en selfie, som jeg lige ville dele i min story, gik det op for mig, at jeg nærmest ikke har delt andet en beauty og behandlinger, den seneste uge. Men der har altså også været fart over feltet på den front. Jeg har både fået lavet hud hos Retouch, Nail Art, vipper og bryn og på onsdag skal jeg sørme også et smut til frisøren. Efter en lang pause med selvforkælelse (og pleje) pga. rejser så var det også tiltrængt over hele linjen!

Men tilbage til dagen i dag, for udover min lille vippe-session, så har jeg siddet solidt plantet foran computeren på hjemmekontoret. Som selvstændig kan de dage altså godt være lidt stenede og især lige for tiden, fordi det også bliver mørkt før klokken er 14.

Som I kan se nåede jeg også lige at få foreviget dagens outfit, mens dagslyset stadig var fremme. Jeg var pakket ind fra top til tå med lag på lag og da jeg sad og skulle finde links til de forskellige ting gik det op for mig, hvor meget jeg havde kastet mig ud i. Til gengæld har jeg holdt varmen og det er trods alt det vigtigste! Det kan jeg nok takke min gigantiske teddy jakke fra & Other Stories for. Den er faktisk fra sidste vinters kollektion, men I år har de lavet en, som næsten ligner den på en prik.

Kan I have en skøn aften derude 🖤

Læs også: Hverdagsstilen, nye jeans og en varm jakke fra weekday

Teddy jakke

Teddy jakke

Teddy jakke

Teddy jakke

Teddy jakke

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments