EN KOLD OG ROLIG ONSDAG

img_5225Adlinks: Jacket: ASOS (HERE) Knit: ASOS (HERE) Trousers: H&M Shoes: Superstar (HERE) Bag: Marni  (HERE)

Sponsoreret af ASOS

Tro det eller ej, men her får I simpelthen et par helt klassiske og friske outfit-billeder. Det er bestemt ikke det, som bloggen svømmer i for tiden, men I ved hvordan det er. Vi bloggere har i den grad vejret og lyset imod os. Heldigvis går vi i den rigtige retning.

Men hallo! jeg fortrød også ret meget da jeg stod der foran kameraet tidligere på dagen, for jeg skal da love for, at det er blevet koldt. RIGTIG KOLDT. Jeg havde nærmest lykkelig glemt hvordan rigtig vinter føles 😉

Heldigvis kom der en håndfuld billeder i hus, for jeg ville jo så gerne vise jer min nye jakke fra ASOS. Jeg har haft den i mine Saved Items i flere måneder, men den blev udsolgt så snart den kom tilbage og jeg formåede aldrig at klikke ind på det rigtige tidpunkt. Lige indtil en dag kort før jul, der var den der og jeg slog naturligvis til.

Min lilla strik er faktisk også fra ASOS og den har den fineste krave, som man desværre ikke kan se helt på billederne. Heldigvis kan man se farven, for det var nu mest den jeg faldt for. Den er i øvrigt lige kommet på udsalg, til sølle 160 kr.

Men jeg bliver lige nødt til at nævne den vigtigste ting i mit outfit også; TASKEN. Min elskede nye Marni-taske, som jeg simpelthen er så glad for. Jeg har ikke fortrudt et eneste sekund og den får simpelthen så mange fine kommentarer med på vejen.

Udover at min dag har været kold, så har den faktisk også været ganske rar. Den startede jo allerede kl. 7 hvor vi var ude og løbe med Adidas’ nye morgen-løbeklub. Der var heldigvis et rigtig fint fremmøde, så vi gør det igen på næste onsdag og de mange næste onsdage. ALLE kan være med og I kan læse meget mere HER.

Derudover har jeg arbejdet hjemme fra sofaen, været på besøg hos Gardenia og handlet ind. Min veninde kommer nemlig til middag i aften, så jeg må også hellere se at få gang i gryderne.

Kan I have en skøn aften <3

img_5257

img_5232

img_5266

img_5261

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments