This is me

Billede 5

Det er Fredag men føles som Søndag. I mange år har 1. Januar været min absolutte hadedag: 1) fordi jul, nytår og alt det sjove er overstået. 2) fordi HELE landet sover. 3) fordi man går to laaaaaange, kolde og kedelige måneder i møde. I dag er dog en god 1. Januar for i morgen skal jeg flytte til en fantastisk lejlighed, så jeg har tilbragt dagen med at pakke, glæde mig og spise junk med min søster. Desuden blev jeg også tagget i en blogleg af den kære Frede og er der noget skønnere end at bruge en aften på at svare på spørgsmål om jeg selv?

3 ting jeg husker, som var det i går:

 • Da jeg fik min nye lejlighed på en hel tilfældig måde på en helt tilfældig dag, efter at have søgt i alt for lang tid.
 • Da jeg sidste vinter cruisede Californien tyndt med min søster.
 • Da jeg mødte Cecilie og Line

3 ting jeg ikke kan lide:

 • At fryse
 • At vente
 • Barnevogne i bussen i myldretiden og i små butikker under udsalg.

3 ting jeg godt kan lide:

 • Mad – undtagen fisk
 • Tjekke Topshops hjemmeside for nye varer.
 • Sol, sommer kælighed og at have det sjovt med de mennesker jeg aller bedst kan lide

3 blogs jeg besøger dagligt:

3 sange jeg hører for tiden

 • Julie Maria – Gør det kort
 • La Roux – colourless colour
 • Mew – Comforting Sounds. Jeg har hørt den siden den kom og vil gøre det til jeg dør. Det er mit livs Soundtrack.

3 tv-programmer jeg følger med i:

Generelt ser jeg ikke særlig meget fjernsyn, og der hvor jeg bor nu kan jeg kun tage Tv2 – så det sætter ligesom sine begrænsninger.

 • Gomorgen Danmark
 • Goaften Danmark
 • Goweekend Danmark

Godt nytår til jeg alle sammen og tusind tak fordi i læser med…

Billede 6

Mie

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments