My favorites at the moment

Billede 5Billede 6Billede 7Billede 8

Jeg har sikker nævnt det før, men jeg er typen som ELSKER accessories og tror egentlig også at jeg bruger flere penge på tasker og sko end på tøj. Efter min mening er det altid en taske eller et par sko som kan sætte prikken over i’et i et outfit. Især mine tasker er jeg rigtig glad for. Her viser jeg lige mine ynglings (lige nu, vel og mærke)

Billede 1: egentlig bruger jeg den ikke særlig meget for tiden, men den er der og SKAL være der. Den er fantastisk, passer til at, har den perfekte størrelse og er uden tvivl det bedste jeg nogensinde har købt. Hmm.. tror jeg skal til at bruge den lidt mere

Billede 2: Den er forholdsvis ny, men jeg er sikker på at jeg kommer til at elske den. Læderet er fantastisk blødt og så er den lige tilpas rå. Den er fra mærket Norgmark og er købt i badeanstalten.

Billede 3 og 4: Jeg ved godt at det måske er sådan lidt “se jeg har købt noget i Whyred – agtigt”. Men jeg ELSKER net. Både fordi disse to er hvide, når alle mine jakker er sorte og fordi de har en størrelse som er perfekt. Det er altid plads det det vigtigste, et par ekstra sko og en paraply.

Mie

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments