Jolene

En helt tilfældig forårsdag..

Billede 3Billede 4Billede 6Billede 7Billede 1

Jeg kan næsten ikke komme i tanke om noget, som kan gøre mig mere glad end årets første forårsdage. Alle mennesker er gladeog alle snakker om hvor fantastisk det er, at man kan være udenfor udenfor uden at fryse konstant. Selv trænger jeg mere end nogensinde til forår og lysere tider. Så selvom regnen står ned i dag, vil jeg alligevel gå ud og nyde at jeg ikke skal have en kæmpe vinterjakke på..

Ha en fantastisk Lørdag..

Mie

2 kommentarer

  • Mie

    Tusind tak for de fine ord 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eventyrlige billeder. Forårssolen har også tittet frem i dag, og jeg har slugt hver en stråle. God søndag retur til dig.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jolene