11 VIDUNDERLIGE FORÅRSKJOLER

forårskjoler

Reklamelinks: 1 & Other Stories 2. Custommade 3. Gina Tricot 4. Mango 5. Gina Tricot 6. Mango 7. Gina Tricot 8. & Other Stories 9. H&M 10. Gina Tricot 11. Gina Tricot

Jeg har kjoler på hjernen i dag. Intet mindre. Min formiddag gik med hygge hos Rikke i forbindelse med lanceringen af hendes smukke kjole-brand, Month Of May og eftermiddagstimerne foregik på hjemmekontoret, hvor jeg bl.a forberedte de det her indlæg. En sød læser spurgte mig i sidste uge, om jeg ikke ville samle en håndfuld fine og praktiske forårskjoler – og selvfølgelig vil jeg det. Hvis I mangler mere inspiration til forårsgarderoben, så lavede handlede det bl.a om forårsko i sidste uge.

Her er 11 af slagsen og langt de fleste af dem, er også forholdsvis budgetvenlige. Jeg har forsøgt at samle lidt af hvert. Et par stykker til fest, et par stykker til hverdag og et par stykker, som vil fungere til begge dele. Min egen garderobe er godt fyldt på kjole-fronten men hvis det ikke var tilfældet, så havde jeg nok kigget lidt nærmere på Gina Tricot’s smukke blomstrede version (nummer 5). Den har vist også været med i flere indlæg herinde. Ganske enkelt fordi jeg synes, at den er noget så pæn.

Nu mangler vi bare, at vejret bliver så godt, at man ikke behøver at tænke på strømpebukser. Dem bliver jeg nok aldrig helt gode venner med.

Kan I have en skøn aften 🖤

Læs også: 16 fine forårssko

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments