10 TING OM MIG

giphy

1. Jeg er enormt lysfølsom og det bliver  altså mere og mere slemt med alderen. Noget af det værste jeg ved er at sidde ved et vindue hvis solen skinner ind ad det. Det er jo ikke noget der slå mig ihjel, men det giver mig både kvalme, hovedpine og utilpashed.

2. I forbindelse med ovenstående ender jeg ALTID med at sidde i solsiden når jeg f. eks kører tog. Og det kan altså være lidt svært at bede sin sidemakker om at trække rullegardinet ned, når deres kropssprog tydeligt fortæller, at de virkelig nyder de sjældne solstråler.

3. Jeg har aldrig set Beverly Hills og heller ikke Keeping up with the Kardashians. Til tider kan jeg godt føle mig lidt udenfor.

4. Jeg har ikke noget TV og har ikke haft det siden jeg flyttede ind i min lejlighed på Nørrebro. Jeg ser altid nyhederne, Go’ morgen Danmark og alt det der på min Ipad.

5. Jeg er afhængig af Läkeroler og køber altid et lille lager, når jeg skal ud og rejse. Min favorit er den med Salty caramel

6. Jeg kan mere eller mindre spise ketchup på alt (dog ikke morgenmad) og føler næsten altid at det mangler, når jeg ikke få det serveret. Det er på grænsen til pinligt.

7. Jeg har en lille smule angst for hunde. Især når jeg løber og det skyldes helt sikkert, at jeg tidligere på året blev jagtet af 2 vilde af slagsen på Bali, på en af mine ture. De af jer, som har været der ved godt, at de ikke er for sjov og at man skal tage dem ret alvorligt. Siden da er jeg altid blevet nevøs, når jeg har mødt en hund på mine løbeture og frygter at overhæle dem, så de bliver sure og agressive.

8. Jeg har haft studielån de fleste af mine år som studerende. Det er selvfølgelig lidt irriterende nu, men hvis jeg kunne lave det om, så tror jeg faktisk ikke at jeg ville gøre det. Når jeg ser tilbage på tiden, så manglede jeg aldrig noget og kunne også rejse en masse. Det havde jeg ikke kunne gøre uden.

9. Når jeg skal tage et billede med min Iphone, tager jeg altid to. Jeg ved ikke hvorfor, og det er egentlig vildt irriterende, når jeg skal sidde og slette dem efterfølgende.

10. Jeg kan ikke lide julemad. Som i slet ikke og får altid noget andet juleaften. Hilsen Mie 30 år.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments