KAN VI TALE LIDT OM #36

giphy

Indlægget indeholder affiliatelinks

♥ Skæbnen. Nogle gange tror jeg altså på den. I søndags skulle jeg, som I nok har bemærket, en tur til Ystad Saltsjöbad. Valget stod mellem at tage derover tidligt med bussen, eller løbe halvmarathon og leje en bil og køre derover selv. Jeg endte med at gå med det første – heldigvis. Halvmarathonet endte i skybrud og den motorvej jeg skulle have benyttet, blev spæret.

♥ Mine to Society-B kollegaer, Frede og Sidsel’s nye podcast. Den klarer de virkelig virkelig godt.

♥ Rita. Altså Tv-serien. Egentlig kan jeg godt lide plottet, budskaberne, handlingen og især Mille Dinesen. Alligvel ender jeg altid med at sidde med følelsen af at have set en skolekomedie, når jeg kommer igennem et afsnit.

♥ At Iphone 8 udkommer på fredag!! Jeg har ventet på den i mere end et halvt år og ender nok med at stå i kø ved humac, for at få fingrene i den. Nu er spørgsmålet bare, om man skal gå efter den lille størrelse eller plus’eren. Nogle anbefalinger?

♥ Telefoner igen. For tænk engang, at man faktisk stadig kan købe sådan en her. Mon de unge i dag ovehovedet ved hvad det er? 😉

Dobbeltbagte søde kartofler med edamamebønner og peanutbutter (!!!!!) Behøver jeg at sige mere??

♥ Hvor sindsygt pæne de her ærmer er, men hvor upraktiske de også er, når man forholdsvis ofte laver mad og vasker op.

Hvordan man rent faktisk udtaler ASOS!! Er jeg den eneste, som ikke gjorde det korrekt?

♥  Hvor man kan finde en billig (og ikke udsolgt) udgave af de her flotte banditter. Nogle bud?

♥ At I stadig får 200 kr. i rabat på jeres hotelophold hvis I booker gennem det her link.

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments