FREDAGSHILSEN OG WEEKENDPLANER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Glædelig fredag, alle zusammen <3

For mit vedkommende er det faktisk ikke hvilken som helst fredag, for hvis jeg skal holde noget, der minder om sommerferie, så starter den i dag. I morgen kommer mine forældre til København og vi skal vist bare hygge os lidt og håbe på at vejret gider at samarbejde.

Søndag sætter vi kursen mod Stockholm, hvor vi skal tilbringe næste uge, sammen med resten familien. Vi skal bo en lille time ude for byen, hvor vi har lejet et par  røde træhytter. Det er første gang i mange mange år, at jeg holder sommerferie i skandinavien og selvom det selvfølgelig bliver lidt skørt at undvære blåt vand og palmer, så passer det mig faktisk rigtig godt. Når man googler den svenske skærgaard, så er det svært ikke at glæde sig og faktisk lover de endnu bedre vejr deroppe, så jeg satser på at skulle svømme lidt rundt i blandt klipperne.

De sidste par dage har været sjove og egentlig ret ferie-agtige. Onsdag havde jeg inviteret Chris på middag og eftersom vi ikke havde set hinanden i flere måneder, så havde sindsygt mange ting der skulle catches up på. Aftenen endte også med pool og fadøl på et værtshus og det kunne godt mærkes i går. Normalt får jeg aldrig tømmermænd, men den seneste tid har jeg godt nok været ramt, hver gang jeg har fået lidt for meget. Mon det er alderen der er ved at sætte ind? 😉

I går havde jeg mine veninder til madklub og det var som altid en kæmpe succes. Dagen i dag står på praktiske forberedelser inden ferien og senere et par øl og lidt mad med gode venner.

Jeg tjekker ind igen senere med et par outfitbilleder og sommertøj.

Kan I have en skøn dag <3 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments