MIN YNDLINGS VEGETAR SANDWICH & NYE CHIA BOLLER

MIN YNDLINGS VEGETAR SANDWICH & NYE CHIA BOLLER 1
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Indlægget er sponsoreret af Levebrød

Den opmærksomme læser har nok bemærket, at jeg har haft et samarbejde med Levebrød, i løbet af de sidste par måneder. Et samarbejde, som jeg i høj grad har nydt godt af, for jeg er en brød-fan uden lige. For mig er det vigtigt, at størstedelen af den mad jeg indtager, er sund, velsmagende, mættende og vigtigst af alt, skal den gøre noget godt for min krop. Levebrød har det hele og er en brødserie, med fokus på de nemme og sunde små valg i hverdagen.

Serien indeholder både rugbrød og forskellige grovboller. Det seneste skud på stammen, er de lækre chia boller, som ganske enkelt er grovboller med Chia frø. Jeg var ret spændt på at smage dem, for jeg blev ret glad for deres Chia klappere, da jeg smagte dem tidligere på året. Jeg blev heldigvis ikke skuffet, for bollerne kunne alt det, som godt brød skal kunne i min optik. De er saftige, bløde, friske og har godt med smag.

MIN YNDLINGS VEGETAR SANDWICH & NYE CHIA BOLLER 2

Da jeg skulle teste dem, kastede jeg mig ud i min ultimative frokost-favorit; en lækker, saftig og sund vegetar sandwich. Jeg skal være ærlig og indrømme, at frokost aldrig har været mit favoritmåltid. Ikke at jeg kunne finde på at springe den over, men det er afgjort det måltid, som jeg gør mindst ud af. For mig skal frokost være nemt, friskt, sund og mættende, men uden af være for tungt.

Mine hverdage ser jo ofte ganske forskellige ud og mange dage er jeg på farten i dagstimerne. Derfor er det også meget forskelligt, hvad jeg spiser til frokost. Enten bliver den taget på farten eller over et møde. Når jeg er hjemme, så skal det ikke tage for meget af min tid, men jeg gider heller ikke at spise junk eller usunde ting. Den saftige sandwich og de lækre små madder, tager sådan ca. 4 minutter at lave og har masser af smag og saft. Derudover ender sådan en omgang også ofte i lidt af en farvefest, hvilket slet ikke er noget dum ting, i min optik.

Min favorit sandwich indeholder følgende ting

♥ En Levebrød Chia bolle

♥ Cream Cheese (helst på begge sider:-))

♥ Et lille håndfuld friske spinatblade

♥ En håndfuld revet gulerod

♥ Et par skiver frisk tomat

Et par tynde skiver agurk

♥ 2-3 skriver Avocade

♥ Lidt salt, hvis man er til den slags.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASom jeg også har talt om tidligere og som I også kunne se, da I fik et lille indblik i hvordan min hverdag ser ud, så er jeg forholdsvis aktiv og træner stort set hver eneste dag. Jeg træner oftets om formiddagen, mellem morgenmad og frokost og derfor er det altså virkelig vigtigt for mig, at jeg får en god næring i begge måltider. Min morgenmad består oftest af frugt, yoghurt og granola – en god men forholdsvis let morgenmad. Derfor er det altså vigtigt for mig, at frokosten er mættende og fuld af god næring.

Jeg kunne egentlig rigtig godt tænke mig at vide, hvad I spiser til frokost og hvad en god frokost indeholder for jer? Det er jo lidt et måltid, som folk har meget forskellige krav til. Nogen vil gerne have den kold og let, mens andre gerne spiser en lidt mere tung og varm omgang.

I kan forresten læse meget mere om de ny Chia boller HER.

MIN YNDLINGS VEGETAR SANDWICH & NYE CHIA BOLLER 3
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments