SOMMERKJOLER & WEEKENDPLANER

SOMMERKJOLER & WEEKENDPLANER 1
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Go’ morgen kære venner og rigtig glædelig fredag  Her får I lige et par outfitbilleder, som vist lige præcis er èn uge gamle. Det var dengang jeg var omgivet af varme og grønne farver 🙂 Kjolen er fra Munthe og er noget nær den perfekte sommerkjole. Den er let, fin og luftig i materialet og en lille smule gennemsigtig – men på den gode måde. Jeg håber virkelig, at det snart bliver varmt nok i Danmark til, at jeg også kan bruge den herhjemme.

Dagen i dag skal bruges på at få løst det ene hægneparti efter det andet. Listen af opgaver er altid uoverskuelig lang, når man kommer hjem fra en længere rejse. Det hele stresser mig egentlig en lille smule og det handler nok også om, at min hjerne stadig er ramt af lidt jetlag og derfor ikke fungerer helt optimalt. Jeg har besluttet mig for, at jeg når det jeg når og resten når jeg sikkert i morgen 🙂

Appropos i morgen, så pakker jeg faktisk tasken endnu engang og tager på en lille mini-weekendtur. Dog kun med en enkelt overnatning. Jeg skal nok selvfølgelig fortælle mere når vi kommer dertil.

Rigtig god fredag til jer alle 

SOMMERKJOLER & WEEKENDPLANER 2
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
SOMMERKJOLER & WEEKENDPLANER 3
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments