WEBSHOP FAVORITTER

Hej skønneste læsere ♥ Jeg er tilbage i Danmark og må indrømme, at jeg allerede savner varmen, maden og farverne på Bali. Vi landede kl. 6.30 i morges, så dagen i dag har været ret mærkelig. Jeg sov lidt i flyveren, men ikke sådan rigtigt, så på en måde føles det lidt som om, at dagen har varet i evigheder og det er ikke helt til at forså, at det kun er først på eftermiddagen. Men skidt med det. Rejsen var fantastisk og det er det vigtigste.

Jeg har stadig en million milliard billleder og gode tips, som jeg gerne vil dele med jer. Men jeg tænker, at vi tager den hen ad vejen, så der ikke kun går Bali i den 😉 Jeg har brugt det meste af dagen på at tjekke op på livet herhjemme og har nok også været forbi en webshop eller to. Der er kommet MANGE pæne sager til, mens jeg har været væk, så jeg har da lige samlet et par af mine favoritter.

WEBSHOP FAVORITTER 1

♥ Taske fra A.P.C: Selvom jeg allerede ejer to tasker fra mit franske yndlingsbrand, så kunne jeg snildt finde plads til et par stykker mere. Især fordi jeg næsten er sikker på, at det ville være en god investering, når jeg tænker på, hvor glad jeg har været (og er) for dem jeg har. Denne er deres nyeste model og vi kan godt blive enige om, at den er pæn, ik?

♥ Sneaker fra Topshop: Selvom jeg efterhånden har fået en pæn sneakers-samling, så mangler jeg faktisk et par grønne af slagsen. De her er altså pæne og det samme kan man sige om prisen.

♥ T-shirt fra Polo: Seje t-shirts kan man aldrig få nok af og slet ikke på denne årstid. Den findes forresten og i flere flotte farver.

♥ Bælte fra & Other Stories: Bælter er en accessorie, som jeg ofte glemmer lidt. Det skal jeg lave om på, for det kan altså gøre noget rigtig godt for et outfit.

♥ Halskæde fra HVISK: HVISK har lavet en helt ny Evil Eye-kollektion og jeg elsker alt ved den.

♥ Jeans fra Mango: Jeg har længe haft en lille ting fra jeans med “snørre” eller hvad man nu skal kalde dem. Men faktisk har det været lidt svært at opstøve den slags. Endelig er Mango kommet på banen med et ret så fint par.

♥ Sorte sko fra & Other Stories: Et ganske godt bud på de helt perfekte forårssko.

 Sweatshirt fra Ganni: Den opmærksomme læser ved, at jeg er lidt af en sweatshirt-junkie og jeg kunne virkelig godt bruge en version med bananer.

♥ Øreringe fra HVISK: Lidt mere fra HVISK’s nye kollektion.

♥ Pung/lille taske fra Mango: Jeg er blevet kæmpe fan af Bag in a bag-konceptet. Især fordi det giver en meget bedre taskeorden og så har man også en god undskyldning for at købe endnu flere små pouches og hvad de nu ellers hedder.

♥ Nederdel fra ASOS: Så snart det der forår kommer til Danmark, så skal jeg altså til at dyrke nederdele noget mere. Jeg er aldrig blevet helt gode venner med strømpebukser, så det sætter sine begrænsninger.

Indlægget indeholder affiliatelinks. 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments