UBUD, BALI

UBUD, BALI 1
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går kunne jeg endelig sætte et stort flueben, ud fra et et af punkterne på min bucket list. Nemlig Ubud. Det er et helt fantastisk område på Bali, sådan ca. midt på øen, hvor der er frodig, som jeg aldrig har oplevet det før og smukke smukke rismarker er over det hele. Det er stedet man tager hen, hvis man er til Yoga og er en helt ned i tempo-type.

Selvom jeg egentlig er så langt fra at være zen-agtig som man kan komme, blev jeg fuldstændig tryllebundet og overvejer meget, om jeg snart skal tilbage og tilbringe en uge eller to helt alene. Det kan kun være godt for sjælen. Området var i øvrigt også fyldt med fantastisk og farverig shopping (og mad) og hvis nogen får lyst til at spørge, om jeg købte et af de smukke tæpper, så kan jeg kun sige “kunne man andet?”

I skrivende stund sidder jeg ved poolen på vores hotel og suger det aller sidste Bali (og friske kokosvand) til mig. Om et par timer begynder den lange hjemrejse og jeg har slet slet ikke lyst til at forlade det lille paradis.

I hører fra mig, når jeg engang er tilbage i kulden og indtil da kan I jo altid følge med på Insta og snappen (Miekirstine) Der er der også skruet op for farverne 🙂

Kan I have en skøn onsdag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments