ALL THOSE HAPPY COLORS

ALL THOSE HAPPY COLORS 1
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Adlinks: Shirt: ASOS (HERE) Shorts: old ones from Levis Sandals: Gardenia (HERE)

Et par outfitbilleder fra forleden dag, hvor vi fald over den skønneste farverige væg. De er egentlig over det hele hernede og det er svært ikke at blive glad i hele kroppen, når man kigger rundt.

Skjorten fra ASOS nåede jeg lige præcis at modtage inden vi rejste og den har været helt perfekt at have med. Faktisk er det et pyjamassæt, så der følger også bukser med. De er nu også virkelig fine. Mine shorts er derimod nok det ældste, som findes i min garderobe. Hvis jeg ikke tager meget fejl, så tror jeg faktisk at jeg købte dem da jeg gik i 9. klasse og har brugt dem på hver eneste ferie og hver eneste sommer lige siden.

I dag er vores sidste hele dag og det er slet ikke til at forså. På den ene side er tiden fløjet afsted og på den anden, så føles det som evigheder siden, at jeg skulle iføre mig mere end de tyndeste materialer jeg kunne finde. Pt. er jeg slet ikke klar til at rejse og kunne snildt bruge en uge eller to mere. Jeg har også hørt, at det danske forår virkelig lader vente på sig? Skal vi vi ikke aftale, at jeg tager lidt af varmen med hjem?

Dagen i dag skal bruges på en tur til Ubud, som jo faktisk er på min rejse-bucket list. Jeg behøver vist ikke at sige hvor meget jeg glæder mig, vel? Jeg håber at jeg vender tilbage med et hav af smukke billeder og selvfølgelig en virkelig god oplevelse.

Kan I have en skøn tirsdag 

P.s: Har I forresten set, at jeg har fået lov til at svare på de 20 famøse spørgsmål henne hos BitteBitte? Jeg ventede bare på at hun ville spørge mig 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments