POSTKORT FRA BALI

POSTKORT FRA BALI 1
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

verdens bedste frokost på Shelter

Hej alle zusammen og rigtig glædelig mandag. Beklager, at det lige går lidt langsom herinde i disse dage, men jeg har simpelthen så travlt med at presse så meget ud af Bali, som overhovedet muligt. Her er intet mindre end fantastisk og totalt paradis-agtigt. Egentlig kan jeg slet ikke overskue, at vi pt. kun har to dage tilbage hernede.

Det er som om, at alt bare spiller. Maden, farverne, mennerskerne, vejret, strandene, hotellerne osv. I har været så søde at stille mig rigtig mange spørgsmål, her, på mail og på insta. Jeg skal nok besvare dem alle og LOVER at komme med en uførlig guide, så snart jeg kommer hjem. Faktisk kribler det næsten i mine fingre for at få den skrevet, for der er så mange skønne ting og steder, som fortjener at blive delt.

I dag får I lige et par billeder fra de seneste par dage, som mere eller mindre har bestået af helt fantastisk mad, strand, shopping, solbadning og bare good vibes. Husk at I kan følge med henne på Instagram og så selvfølgelig også snappen (Miekirstine)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

When in Asia: Buy a sharong

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Acai bowls. Jeg har slet ikke tal på, hvor mange jeg har spist

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denim shorts og skjorte fra ASOS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

bingin beach 

POSTKORT FRA BALI 2

Top fra Pieces og nederdel fra Custommade

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments