SAVED ITEMS

SAVED ITEMS 1

ADLINKS: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE

Selvom jeg er rejst til de varme lande og det meste handler om ferie, så skal I naturligvis ikke snydes for denne uges omgang Saved Items. Pt. har jeg svært ved at forestille mig at skulle hoppe i andet end sommerkjoler og løst tøj, men der kommer jo (desværre) en dag, hvor jeg skal hjem til de køligere temperaturer. Jeg kan næsten fornemme at I har fået sne i dag? øv altså. Jeg skal gøre mit aller bedste for at tage det gode vejr med tilbage 

Igen igen var der mange pæne ting inde hos ASOS og jeg har svært ved at udvælge en favorit i denne omgang. Måske nummer 4, fordi den vil være ret genial her på Bali 😉

Kan I have en skøn lørdag  Jeg vil vende tilbage til det her.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments