BEACH DAY

BEACH DAY 1
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Summer dress from ASOS

Endnu et lille hej her fra den anden side af verden. Alt er godt skønt og varmt, og Bali er præcis ligeså fantastisk, som jeg huskede. For slet ikke om tale om maden hernede. Alene dèt er den lange rejse værd. I dag så min morgenmad bl.a sådan her ud og den smagte altså dobbelt så godt, som den ser ud. Bali er i det hele taget lidt af et mekka, hvis man er til sund og farverigt mad og her er det ene økologiske chia/matcha/quinoa/linser/superfood-sted efter det andet. Når jeg engang kommer tilbage, så skal I selvfølgelig nok få en udførlig guide.

I går kom Rikke og joinede os og det er selvfølgelig intet mindre end fantastisk. Vi er gode til at rejse sammen, os tre, og vi har altid noget at snakke om og er stort set enige om de fleste ting. Lige nu kunne jeg blive her for evigt.

Billederne her er fra i dag, hvor vi har tilbragt det meste af tiden på en Beach club. Vi har spist frokost, drukket et par kolde øl, snakket badet og grint. Tiden fløj afsted og i skrivende stund er vi hjemme på hotellet, hvor vi er ved at gøres os klar til aftenens middag.

Som billederne afslører, var jeg hoppet i min nye og ret så yndige sommerkjole fra ASOS. Den købte jeg naturligvis, til at have med herned. Desværre endte jeg ved at spilde dragefrugt på den i dag (meget eksotisk, ik?) så nu har den en stor fin lila/pink plet 😉

Kan I have en skøn fredag 

P.s Husk at jeg selvfølgelig spammer løs henne på Insta og ikke mindst snappen (Miekirstine)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
BEACH DAY 2

Indlægget indeholder affiliatelinks

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments