VIND BILLETTER TIL KØBENHAVNS MARATHON

VIND BILLETTER TIL KØBENHAVNS MARATHON 1

Billedet her er lige præcis et år og 8 dage gammel og det er taget meget kort tid efter, at jeg havde gennemført mit første marathon i Paris. Jeg bliver helt glad når jeg kigger på det, for jeg kan tydeligt huske hvor glad, stolt, lettet og virkelig træt jeg var. Det er afgjort en af de vildeste ting, jeg længe har prøvet og kan kun anbefale at man kaster sig ud i det.

Nu gør jeg det snart igen og denne gang bliver det på hjemmebane til Københavns marathon. I dag er der faktisk en måned og 1 dag til og jeg føler mig forholdsvis godt klædt på og formen er også der hvor den skal være. Jeg forsøger også at holde den ved lige hernede på Bali, men det kræver altså lidt at løbe en tur i 30 graders varme. Det bliver i hvert fald ikke til meget mere end fem kilometer ad gangen 😉

Er der mon nogen af jer derude, som også har planer om at kaste jer ud i et marathon i denne sæson? Eller det ved jeg jo at der er, for I plejer at være så søde til at fortælle om jeres mål, forventninger og erfaringer. Hvis der skulle sidde et par stykker derude, som stadig ikke har fået købt et startnummer til den i København, eller som måske liiiiige mangler det sidste skub, så har jeg en lækker lille konkurrence til jer.

I samarbejde med Politiken Ung har jeg nemlig fået mulighed for at udlodde 2 startnumre, samt et ungdomsabonnement til Politiken ung. Et ungdomsabonnement koster i øvrigt kun 33 kr. om måneden og gælder for alle under 30 år (Yes, jeg kan stadig nå at være med der ;-))

Hvis I gerne vil være med i konkurrencen så skal I bare skrive en mail til [email protected] med jeres navn. Så finder jeg en vinder d. 30 April. Så har man lige 22 dage til at træne op i 

IMG_1300
IMG_1654
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments