READY FOR TAKE OFF

READY FOR TAKE OFF 1
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Adlinks: By Malene Birger pung / Solbeskyttende shampoo fra Davines / Flipp App / Solbriller fra Elizabeth & James / Thermalvand fra Avène

I dag er en ganske særlig dag og rar på rigtig mange måder. For det første er det min fødselsdag, men det har jeg næsten fortrængt og det kan så diskuteres om det er et bevidst valg eller ej 😉 Det er mange år siden, at fødselsdag var noget jeg gik op og jeg har det egentlig lidt sådan, at det helst bare skal være en helt almindelig dag.

Det bliver det så ikke i år, for om ganske få timer, hopper jeg på flyveren og sætter kursen mod fantastiske Bali. Jeg kunne ikke drømme om en bedre måde at fejre fødselsdag og eftersom vi rejser frem i tiden, så kommer dagen næsten ikke til at findes 😉

Herover ser i lidt af indholdet af min bagage. Den solbeskyttende shampoo fra Davines havde jeg også med til Thailand for et par måneder siden og nu kunne jeg næsten ikke drømme om at rejse på solferie uden.

Pungen fra By Malene Birger købte jeg på Weekendens Finderskeeper til 50 kr. Lidt af et scoop, hvis jeg selv skal sige det. Thermalvandet fra Avène har jeg altid på mig når jeg flyver. Min hud bliver simpelthen så dum, tør og grim, så snart den ser en flyvemaskine, men med den her kan man heldigvis holde den forholdsvis fugtig.

Sidst men ikke mindst, så har jeg downloaded Egmonts Flipp app, som jeg blev introduceret til, i sidste uge. Den er virkelig smart og jeg forudser, at den kommer til at gavne mig enormt meget på den lange flyvetur. På Appen kan man læse alle Egmonts magasiner og man kan også dowloades, så de kan læses offline. Den bliver naturligvis opdateret, hver gang der kommer et nyt magasin. Et abonnement koster 99 kr. om måneden og så kan man endda få den første måned gratis.

Nu vil jeg pakke det sidste og sætte kursen mod lufthavnen. Jeg har planlagt et indlæg til senere i dag, hvor I får en omgang “en uge i mit liv”. Ellers tjekker jeg først ind igen, når jeg er landet på den anden side af kloden. Husk at I selvfølgelig kan følge med på Instagram og på snappen (Miekirstine)

Kan I have en skøn tirsdag 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments