WEBSHOP FAVORITTER

web

Taske fra Louis Vuitton: Mit salg til weekendens FINDERSKEEPERS gik over alt forventning og nu overvejer jeg lidt, om jeg skal udvide min beskedne taskesamling. Jeg har et godt øje til denne skønhed, som på mange måder vil være en klassiker og sikker investering.

Sengesæt fra Ellos: Hvorfor ikke også gøre soveværelset forårsklar, med et nyt fint sengesæt? Hvis man deler seng med nogen, som ikke lige synes, at lyserød er sagen, så findes det også i andre farver.

Hårbørste fra Mason Pearson: Verdens mest hypede hårbørste, som jeg stadig har til gode at prøve. Jeg er især fristet, nu hvor den også findes i lyserød, i en størrelse, som er lige til at have med i tasken.

Armyjakke fra Topshop: Egentlig har jeg så mange jakker, at jeg har svært ved at finde et argument for at købe flere. Så skulle det da lige være, at ingen af dem er lavet i pænt pænt armyprint 😉

Brun taske fra & Other Stories: Hvis jeg beslutter mig for at bruge lidt (mange) færre penge på en taske, så kunne denne fra & Other Stories være et meget godt bud.

Kjole fra Ganni: Ganni kan bare et eller andet med at lave kjoler i de smukkeste snit. Jeg forudset at denne bliver et af forårets IT-items.

Toilettaske fra ASOS: Jeg har virkelig en lille svaghed for toilettasker og make up-punge og er altid på udkig efter nye. Den her er lige landet hos ASOS er bare ualmindelig pæn.

Iphone-taske fra Charlotte Olympia: Hvis man er en af dem, som har en Iphone 5, så er der godt nyt. Nu kan man nemlig få fingrene i verdens sejeste taske.

Body oil fra & Other Stories: Hvis den bare er halv så god, som den er pæn, så er jeg glad. Jeg gad egentlig godt at have et badeværelse, fyldt med produkter fra & Other Stories. Det ville blive min lejligheds pæneste rum.

T-shirt fra Ganni: Cherry on top. Ganni har igen igen lavet en af deres seje t-shirts og nu med kirsebær. Jeg er fan.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments