MIT BEDSTE KØB PÅ DBA & ET LILLE TIP

MIT BEDSTE KØB PÅ DBA & ET LILLE TIP 1

Indlægget er sponsoreret af DBA

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg både er rigtig god til at købe nye ting. Især til mig selv og min lejlighed. Heldigvis er jeg også forholdsvis god til at sælge ud, så der hele tiden er en fin balance. Jeg har det sådan, at så snart jeg køber noget nyt, så skal noget af det gamle videre.

Når det kommer til køb af salg af interiør-skatte, så er mit yndlingssted afgjort DBA. Det er muligvis også verdens største tidsrøver, for begynder man først at browse rundt, så er det altså svært at stoppe igen. I løbet af de seneste par år, har jeg fundet mange gode sager derinde. Her snakker vi alt fra møbler til små pyntedimser.

Mit seneste køb er disse smukke og gamle syltekrukker, som nu står i min stue og pynter med to kaktuser, som jeg havde med hjem fra Mallorca i sidste måned. Sådan et par stykker, har længe været på min ønskeliste, men jeg har simplethen været for nærig til at betale den pris, som de fleste interiørbutikker her i København vil have. Priser som starter ved 3-400 kr. stykket. Efter at have holdt øje på DBA, dukkede de her pludselig op og med en pris på 70 kr. stykket, kunne jeg live være med.

dbadone

Har I forrsten bemærket, at der er kommet en lille DBA-widget ude i bloggens højre side? Den linker ind til min DBA+ profil, hvor jeg oprettede en del annoncer i sidste uge. En DBA + profil koster 29 kr. om måneden og for de penge, får man en lang række fordele, så det sagtens kan betale sig i det lange løb og hvis man sælger ud jævnligt.

F. eks får man automatisk fornyet sine annoncer, man får ekstra synlighed på sine annoncer og ekstra rabat på fragt på de varer, som skal sendes. DBA + er i det hele taget bare super smart og jeg er vild med, at man har mulighed for at have sin egen lille butik derinde og så er universet og de grafiske elementer også bare ret så fine.

Jeg kan også afsløre, at der er godt gang i salget derinde. Det var i slutningen af sidse uge, at jeg oprettede mine annoncer og langt de fleste ting er faktisk solgt. Når jeg kommer hjem fra Bali, så skal jeg have sat en masse bolig-ting til salg derinde og så lover jeg, at I bliver de første, der får besked.

I kan forresten læse meget mere om DBA + HER.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments