DEN PERFEKTE FORÅRSKJOLE

DEN PERFEKTE FORÅRSKJOLE 1
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I fredags, da jeg var rundt til et par forskellige pressedage, begyndte regnen pludselig at stå ned i tykke stænger. Lidt irriterende og ret typisk, nu hvor jeg lige havde taget min fine nye Stella Nova-kjole på og gerne ville have den fotograferet, så jeg kunne vise den herinde 🙂 Heldigvis har de et fint og helt lyserødt rum oppe hos 9PR, hvor det lykkedes mig at få skudt et par indendørs-billeder.

Hvis I spørger mig, så har den noget nær det helt perfekte snit, til sådan en feminin forårskjole og materialet skriger nærmest på sommerhustur krydret med lidt stil. I forstår hvad jeg mener, ik? Jeg kan desværre ikke fine den præcis samme kjole online, men den er i butikkerne nu og på Stella Novas webshop er den også i en fin blå version.

Det bliver alt for mig her til aften. Jeg er død-træt efter en hel weekend på FINDERSKEEPERS og skal være klar og frisk til i morgen, hvor jeg skal løbe enormt stærkt for at for at få styr på de sidste ting inden afrejse tirsdag.

Kan I have en skøn aften 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments