ET HVERDAGSOUTFIT & FART OVER FELTET

ET HVERDAGSOUTFIT & FART OVER FELTET 1
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Adlinks: Jacket: H&M (SIMILAR HERE) Top: Storm & Marie (HERE) Jeans: Gina Tricot (HERE) Shoes: Gardenia (HERE) Bag: Adax 

Et helt simpelt hverdagsoutfit, fra i torsdags, som egentlig også var en helt almindelig hverdag. Dog med lidt ekstra fart over feltet. Jeg har dælme løbet stærkt de sidste par dage, for at nå det hele, inden turen endnu engang går til Asien på tirsdag. Der er altid et hav af ting, som skal klares, inden sådan en rejse.

Weekenden kommer til at gå med Finderskeepers, hvor jeg håber at se flere af jer. Der er virkelig mange af mine blog-kollegaer (med fantastiske garderober) som også sælger ud, så lur mig om jeg ikke også selv ender med at blive vildt fristet.

Her til morgen har jeg været oppe kl. 6.00 (!!) for at nå en hurtig løbetur og pakke det sidste. Vi må sove i flyveren. Er det ikke det hende her siger?

Kan I have en skøn lørdag 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments