SILKE, JEANS & SNEAKERS

SILKE, JEANS & SNEAKERS 1
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Adlinks: Knit: Munthe (HERE) Top: Custommade (HERE) Jeans: ASOS (SIMILAR HERE) Sneakers: Adidas from Sarenza (HERE) Bag: Balenciaga (SIMILAR HERE)

Hej venner og glædelig lillefredag ♥ Jeg har endelig placeret mig i sofaen, efter at have brugt det meste af eftermiddagen på at pakke til weekendens Finderskeepers. I morgen er jeg på farten fra morgen til aften, så der når jeg det ikke. Men hold nu lige fast, hvor har jeg mange ting. Jeg håber virkelig, at der dukker mange op. Jeg har pakket intet mindre end tre kufferter og håber altså ikke, at jeg skal have noget af det med tilbage 😉

Jeg startede dagen med lækker lækker morgenmad på Avenue hotel, hvor jeg blev introduceret til min nye favoritapp. Jeg skal selvfølgelig nok fortælle jer mere snart. Efterfølgende havde jeg et par møder inde i byen og så var det ellers hjem og pakke.

Som I kan se, var jeg hoppet i et forholdsvis farverigt outfit og gik all in på at kombinere strik, jeans og silke. Elvira-toppen fra Custommade er simpelthen SÅ skøn og helt perfekt under en cardigan. Jeg har efterhånden fået mig en lille samling af 3-4 forskellige farver og jeg elsker hver og en.

Afslutningsvis vil jeg lige anbefale jer at smutte forbi Amy’s fine blog, hvor I kan læse et lille interview med mig. Det er simpelthen så fint, det hun har fået strikket sammen og så snakker jeg også om et par ting, som I helt sikkert ikke vidste om mig. Jeg kan bl.a afsløre, at jeg fortæller ærligt om min forhold til Justin Bieber 😉

Kan I have en skøn aften 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments