FORÅRSOUTFIT, REJSESTRESS & KIRSEBÆRTRÆER

FORÅRSOUTFIT, REJSESTRESS & KIRSEBÆRTRÆER 1
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Adlinks: Jacket: Custommade T-shirt: ASOS (HERE) Trousers: Mango Sneakers: Adidas from Sarenza (HERE) Bag: A.P.C (HERE)

Sådan så jeg ud i går, hvor jeg var på farten det meste af dagen. Først frokost på Frederiksberg, i fint selskab med Timm Vladimir (og en masse andre, naturligvis). Efterfølgende var jeg et smut inde i byen, for at ordne et par forskellige ting og sager og til sidst middag hos min søde veninde, Mette.

Jeg er nødt til at løbe ekstra stærk i den her uge, for der er altså liiiiiige  en del ting, som skal på plads inden turen går til Bali i næste uge. Denne gang VIL jeg altså rejse med god samvittighed, for det føles altså ikke specielt godt, at rejse til den anden side af verden, med en masse uafsluttede projekter. Det skal nok kunne lade sig gøre.

Har jeg egentlig sagt hvor meget jeg glæder mig? Det føles helt skørt at tænke på, at jeg nok sidder under en palme med en iskold drink i hånden, om under en uge. Faktisk kan jeg kun komme i tanke om en enkelt lille (bitte) ulempe og det er, at vi rejser væk fra Danmark, på den tid af året, hvor her er aller skønnest. Jeg har fødselsdag på tirsdag (den dag vi rejser) og det er altid i dagene omkring min fødselsdag, at det hele springer ud. Men så igen, jeg rejser til BALI.

Nu vi snakker om forår, så I så lige hvor jeg var henne på min løbetur i morges? Det bliver spændende at se, om hypen blive ligeså stor i år. Jeg var på pletten kl. 7. 15 og allerede der, var der flere ude med deres kamera. Det er utroligt hvad lyserød gør ved folk 😉

Jeg vil smutte igen – i aften er det nemlig min tur til at holde madklub, så jeg må hellere få gang i gryderne. Kan I have en skøn aften 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments