TIRSDAGSTIP: DE SMUKKESTE HÅRBÅND

TIRSDAGSTIP: DE SMUKKESTE HÅRBÅND 1

Hej zusammen  og glædelig tirsdag. Jeg har opdaget nogert, som simpelthen er så pænt, at jeg lige bliver nødt til at dele det med jer. For et par dage siden, sad jeg og kiggede på Nuè’s webshop og faldt pludselig over de smukkeste hårbånd, fra mærket Lou Lou. Jeg var sikker på, at de sikkert ville koste spidsen af en jetjager, men da jeg kiggede på prisen, blev jeg noget så overrasket og skyndte mig naturligvis at google Lou Lou og undrede mig lidt over, at jeg hverken har set eller hørt om mærket tidligere.

Overraskende nok har de også deres egen webshop, hvor man kan købe hårbånd i flere farver, end man tør drømme om. I dag cyklede jeg forbi Nuè inde i byen, for at kigge nærmere på sagerne og blev kun positivt overrasket. Gæt selv om jeg gik tomhændet derfra 😉 De koster mellem 250 og 350 kr. kommer i to forskellige størrelser og et hav af forskellige mønstre.

Nu overvejer jeg faktisk om jeg skal have fat i endnu et (eller to) De er jo noget nær perfekte at have med til Bali.

Skal I mon også have fat i et?

Loulou2
loulou3
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments