FINDERSKEEPERS I WEEKENDEN – SES VI?

FINDERSKEEPERS I WEEKENDEN - SES VI? 1

Jeg håber ikke at I har lavet alt for mange planer i den kommende weekend, for her kommer der er rigtig godt bud på hvad I kan lave. I skal da komme på Finderskeepers hvor jeg selv, en masse (velklædte) blog-kollegaer, upcoming designere og dygtige kunstnere sælger ud.

Det hele finder sted lørdag og søndag fra 11-17 på lokomotivværkstedet i København. Det er første gang, at Finderskeepers bliver afholdt der, altså i lokomotivværkstedet og hvis I aldrig har været der, så har I noget at glæde jer til. Hallen er ikke kun enormt smuk i sig selv, den er også kæmpe giga mega stor, så der kan vist ikke være nogen tvivl om, at der bliver rigeligt med shoppingmuligheder.

Nu har jeg efterhånden deltaget i Finderskeepers en del gange og hver evig eneste gang, har jeg været fristet til at bruge alle mine tjente penge, hos de dygtige små designere og kunstnere. Hvis man er lidt interirør, så er det altså lidt af et mekka, skulle jeg hilse og sige.

I kan læse meget mere om de forskellige kunstnere og andre standholdere henne på deres hjemmeside, hvor I også kan finde alt den praktiske information, man behøver.

Ses vi? 

finders1
fk3
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments