SOMMERTØJ, EN RØD DØR & BLÅ BALLERINAER

SOMMERTØJ, EN RØD DØR & BLÅ BALLERINAER 1
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Adlinks: Sweatshirt: Pieces (HERE) Jeans: H&M Shoes: Isabel Marant (HERE) Bag: A.P.C (HERE)

Go’eftermiddag de damer. Hvilket herligt vejr vi har fået os, hva? I skrivende stund har jeg sat kursen mod Vanløse, hvor jeg har lovet at komme og lave mad til min søster og hele familien. Madlavning og familie, er jo lidt af en fantastisk kombination på sådan en mandag. Jeg har også store planer om, at vi skal drikke en kold øl i haven, når man nu er så heldig at have mulighed for det.

Billederne er faktisk fra i går, hvor jeg fik styr på en hulens masse praktiske ting. Der er en del, som skal på plads, når man pludselig tager 9 dage ud af kalenderen, for at rejse til den anden side af kloden. Hvad med sommertøj? Det skal man jo også have styr på. I den sene nattetime, fik jeg også klikket denne fine sag hjem og denne pyjamas. Faktisk har jeg ikke tænkt mig at sove i den. Den egner sig minst ligeså godt til at hænge ud på en hvid sandstrand 😉

Til sidst må jeg også heller lige knytte en kommentar til mine blå ballerinaer. Jeg har købt dem på The Outnet og jeg har haft et godt øje til dem længe. Det har jeg vist også nævnet herinde en gang eller to. Da foråret endelig kom slog jeg til og jeg ELSKER dem. Vi bliver fine venner.

Kan I have en skønneste aften 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments