KONKURRENCE: MY FLAVOUR KARAFLER

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIndlægget er sponsoreret af Eva Solo

Jeg ELSKER når jeg får muligheden for at forkæle jer læsere og jeg elsker endnu mere, når muligheden falder på en mandag. Sådan en mandag er det i dag og jeg kan godt fortælle, at jeg har noget rigtigt lækkert i ærmet 🙂

De opmærksomme husker måske, da jeg i sidste uge, viste og fortalte lidt om de smukke MyFlavour karafler fra Eva Solo. Som billederne afslører, er de også ret anvendelige, fordi man selv kan mixe sin personlige favoritsmag, ved at sætte frugter eller grøntsager på spydet. Man bestemmer selvfølgelig også selv om man vil lave en drink med eller uden alkohol 😉

Jeg lovede jo også en lille konkurrence i sidste uge og den får I nu. Èn af jer kan nemlig vinde jeres egen karaffel og I skal nærmest ikke gøre noget som helst for at deltage. Bare skriv jeres navn og email i kommentarfeltet herunder og så er I med. Vinderen finder jeg på mandag i næste uge.

Held og lykke og rigtig god mandag 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments