LØRDAG, SPONTANE PLANER & GODE VENNER

LØRDAG, SPONTANE PLANER & GODE VENNER 1
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Adlinks: Coat: Envii (SIMILAR HERE) T-shirt: Pieces (HERE) Jeans: H&M (SIMILAR HERE) Shoes: Adax (HERE) Bag: Mango (HERE)

Jeg er tilbage i København, efter et virkelig skønt og sjovt døgn i Malmø. Det er ikke hver dag, at man hygger sig meget og er i fine omgivelser. Jeg har taget et hav af billeder, og jeg dem deler jeg selvfølgelig med jer i løbet af de næste par dage. Ellers har den ikke fået for lidt henne på Insta og snappen (Miekirstine) 😉

Billederne er fra i går, hvor solen skinnede fra en skyfri himmel i det svenske. Det var også ret varmt og jeg havde nok egentlig fået liiiiidt for meget tøj på. Jeg vil forresten lige slå et slag for min ruskindstaske, som har vist sig at være et helt fantastisk køb. Hvis man, ligesom jeg gjorde, leder efter en taske, der kan rumme computer og andre hverdagsting, så er den intet mindre end perfekt. Jeg er i hvert fald blevet så glad for den, at jeg overvejer at købe den i endnu en farve 😉

De vi skulle hjem i går eftermiddags, var jeg faktisk en smule trist, for jeg havde ikke de store planer at skulle hjem til. Jeg elsker at være alene, men lørdag er bare ikke den fedeste dag at være det på 😉 Heldigvis tog det hele en drejning, for bedst som jeg var tilbage i min lejlighed, fik jeg lavet en spontan middagsdate med min veninde, Julie, og da jeg stod der midt i madlavningen, ringede dørtelefonen pludselig og sørme om det ikke var to af mine gode venner, som spontant kom forbi til en øl. Elsker når den slags sker.

I dag står den på træning, støvsugning, arbejde og klargøring af altanen.

Kan I have en skøn søndag 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments