GLIMT FRA HVERDAGEN

Det er ved at være alt for længe siden, at jeg sidst har delt ud af hverdagsbilleder herinde, så det må være på tide. Det er bestemt ikke fordi jeg mangler noget at dele ud af, for der har været fart over feltet de sidste par uger og jeg har haft mange skønne ting på programmet. Se med engang..

GLIMT FRA HVERDAGEN 1

I torsdags var jeg inviteret til en blomster-workshop i Frederiksberg have af Bloomon. Som enhver anden pige, kan jeg slet ikke få nok af smukke blomster og jeg endte også med at blive ret tilfreds med den buket, jeg fik kreeret. Nu står den og pynter så fint hjemme i min vindueskarm.

GLIMT FRA HVERDAGEN 2

Jeg har sjældent været til et event, hvor jeg har taget SÅ mange billeder. Men kan man næsten andet, når man er landet i blomsterhimlen?

GLIMT FRA HVERDAGEN 3

I får liiiige èt til 😉

GLIMT FRA HVERDAGEN 4

Jeg har været på Besøg hos Gardenia for at kigge på alle de fine forårssko.

GLIMT FRA HVERDAGEN 5

Jeg har også hængt enormt meget ud i min søsters nye hus, som har noget så fantastisk, som franske døre. ELSKER, at jeg endelig familie OG hus inden for cykelafstand og glæder mig til de kommende mange grillaftener i haven. Jeg har i øvrigt også fået lov til at få en lille urtehave(hjørne) derude. Så kommer man da næsten ikke tættere på at have en kolonihave, vel?

GLIMT FRA HVERDAGEN 6

Så har jeg selvfølgelig også haft kvalitetstid mine små nevøer. Her med Baby-August, som smelter mit hjerte gang på gang.

GLIMT FRA HVERDAGEN 7

Jeg har spist morgenmad på Fars Dreng, som altid er en sikker vinder.

GLIMT FRA HVERDAGEN 8

Og været til pressedag hos Stine Goya. Jeg kan godt love jer, at den kollektion, som kommer i butikkerne til Juni, er så pæn, at man ikke tør tro på det.

GLIMT FRA HVERDAGEN 9

Jeg har drukket fredagsøl (og rosè) på Fætter Fætter, som nok er en af de hyggeligste cafèer på Nørrebro. De har i hvert fald godt smag, når det kommer til indretning og så er deres betjening også en historie for sig selv.

Husk at jeg sådan ca. hele tiden deler hverdagsglimt henne på snappen (Miekirstine) og gode gamle Instagram (Miekirstinequist) 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments