BACK TO BALI

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHej skønneste læsere og rigtig glædelig fredag ♥ Lad mig starte med at sige, at jeg har det rimelig vildt over ENDELIG at kunne skrive følgende; JEG SKAL TILBAGE TIL BALI. Den er god nok, men stadig sådan lidt niv-mig-selv-i-armen-agtigt. Især fordi der allerede er afrejse om 11 dage (ELLEVE DAGE).

Jeg smutter derned med min rejsepartner Kat og så får vi fantastisk selskab af Rikke. Bliver det bare halvt så godt, sjovt, skørt, vildt og varmt som da vi var dernede i November, så skal jeg ikke bede om mere. Flyet blev booket i går og var sådan forholdsvis spontant. Vi havde længe snakket om at tage afsted her i April, men der har være MANGE destinationer i spil. Pludselig dukkede der nogle fantastiske flybilletter op og så faldt valget på Bali. Sidst var vi der kun i tre dage og fik på ingen måde nok. Jeg glæder mig bare sådan til at se mere af det sted, som er noget af det tætteste, jeg har været på paradis.

Det var bare det jeg lige ville sige ♥ Nu vil jeg jeg pakket min taske, for i dag tager jeg faktisk også på en lille (mini) rejse. Jeg smutter til Malmø med Visit Sweden og en håndfuld skønne blog-kollegaer. Husk at I kan følge med henne på snappen (Miekirstine)

Kan I have en skøn fredag 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_20151128_104341_zpsntzqejju

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments