SAVED ITEMS

SAVED ITEMS 1

Adlinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 

Her kommer denne uges Saved Items og jeg kan vist ikke løbe fra, at der er et gennemgående hvidt tema. Egentlig er det ikke noget jeg har tænkt specielt meget over. Det kommer nok helt naturligt, her om foråret 🙂 Personligt har jeg det i hvert fald sådan, at jeg glæder mig til at hoppe i de hvide skjorter igen. Jeg kan rigtig godt lide, når de har et lille twist, som nummer 5 og nummer 7. Klassiske og så alligevel ikke helt 🙂 Sådan en fin skjorte og et par jeans, udgør jo et ganske fint hverdags outfit.

T-shirten (nummer 8) var faktisk blandt min seneste ASOS-levering, så mon ikke I snart får den at se in action. Den skuffede i hvert fald ikke, så den bliver i min garderobe. Selvom ASOS nu tilbyder fri retur. Hurra for det.

Rigtig god aften til jer 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments